İstanbul’da bir erkek, kadına bıçakla cinsel tacizde bulundu

İstanbul’da bir erkek, kadına bıçakla cinsel tacizde bulundu

İstanbul Büyükçekmece’de bir kadın yolda yürürken bıçaklı bir erkek tarafından cinsel tacize maruz bırakıldı.

İstanbul Büyükçekmece’de 29 Aralık Çarşamba günü akşam saatlerinde evine yürüyen Ege Özel, bir erkek tarafından takip edildi.

Elinde bıçak olan erkek, Özel’i yakalayarak bir sitenin otoparkına doğru sürükledi. Kadının bağırmasının ardından saldırgan koşarak, uzaklaştı.

Özel ardından da polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Yaşadıklarını DHA’ya anlatan Özel, “Akşam spordan çıkıp eve giderken, sokağımın orada birisi bana yaklaştı ve saniyelik oldu. Arkadan eliyle suratımı tuttu ve diğer elinde de bıçak vardı. Bayağı suratıma yakındı. Sadece ‘Sesini çıkarma. Elimde bıçak var’ dedi. Ben o şokun etkisiyle bir şey yapamadım. Sonra ne istediğini sordum. Hiçbir şey söylemedi. Ben kaçmaya çalıştım ve bağırmaya başladım. Beni bıraktı ve kaçmaya başladı. Ben sadece arkasından gördüm” dedi.

Yaşananlar bir apartmanın güvenlik kamerasına yansırken, yurttaşlar mahallede benzer olayların 4’üncü kez yaşandığını söyledi.

Bölgede yaşayan Oğuzhan Kırış, “Burada yaşanan 4’üncü olay. Artık kız arkadaşlarımız buradan rahat yürüyemiyor, o hale geldi. 4 olayı da aynı kişinin yaptığını düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABER MERKEZİ