İstanbul’da özel araçların trafiğe çıkışı yasaklandı

İstanbul’da özel araçların trafiğe çıkışı yasaklandı

İstanbul’da yoğun kar yağışı devam ederken, Vali Ali Yerlikaya, bugün saat 13.00’e kadar özel araçların trafiğe çıkışının yasaklandığını açıkladı.

Yerlikaya, şehirde olumsuz hava koşullarının devam ettiğini, Bu nedenle; bugün saat 13.00’e kadar; toplu taşıma ve görevli araçlar dışındaki özel araçların trafiğe çıkışına müsaade edilmeyeceğini duyurdu.

Twitter’dan paylaşım yapan Yerlikaya ayrıca, Anadolu ve Trakya istikametinden İstanbul’a araç girişi kısıtlamasının devam edeceğini belirtti.
Saygıdeğer İstanbullular,

Yollarda tahliyeler sürüyor

Yerlikaya,  TSİ 05.00 itibarıyla yollarda mahsur kalan 5 bin 57 kişinin tahliye edildiğini, 3 bin 180 kişinin otel, misafirhane ve yurtlara götürüldüğünü ve tahliye çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

Bakanlar Atatürk Havalimanı’na indi 

Dün kar nedeniyle seferlere ara verilen İstanbul Havalimanı’nda, uçuşların bugün öğle 13.00’e kadar durdurulduğu açıklandı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürmesi nedeniyle İstanbul Havalimanı pistlerine uçak iniş kalkışı yapılmayacak” dedi.

Ankara’dan İstanbul’a giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun uçağı ise Atatürk Havalimanı’na indi

Birçok kent için uyarı

İstanbul’da kar yağışının cuma gününe kadar aralıklarla etkili olması beklenirken, yoğun kar yağışı Türkiye’nin birçok yerinde hayatı etkilemeye devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden, Marmara’nın güney ve doğusu, Malatya ve Adıyaman çevreleri ile Konya, Karaman, Antep ve Kilis için kuvvetli kar yağışı uyarısı yapıldı.

HABER MERKEZİ