Özel güvenlik görevlisi kendi ailesinden 5 kişiyi öldürdü

Özel güvenlik görevlisi kendi ailesinden 5 kişiyi öldürdü

HABER MERKEZİ – Muş’ta evine gelen özel güvenlik görevlisi, av tüfeği ile rastgele açtığı ateş sonucu kendi ailesinden 5 kişiyi öldürdü.

Muş’un Sungu Beldesi’nde Mehmet Can Aykan adındaki özel güvenlik görevlisi, dün akşam saatlerinde evine gelerek av tüfeği ile aile bireylerine ateş açtı.

Muş Şeker Fabrikası’nda özel güvenlik görevlisi olan Mehmet Can Aykan’nın açtığı ateş sonucu, Ayten Aykan, Sultan Aykan ve Besra Aykanolay yerinde yaşamını yitirirken, 1 buçuk yaşındaki Oğlu Musab Aykan ile Vahide Aykan ise kaldırıldığı Muş Devlet Hastanesi’nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden 5 kişinin cenazesi otopsileri yapılmak üzere Malatya’daki Adli Tıp Kurumu’a kaldırıldı.

Olay yerinden kaçtığı belirtilen özel güvenlik görevlisi Aykan’ın yakalanması için aramaların başlatıldığı belirtildi.


[button style=’red’ url=’https://gazetekarinca.com/2017/06/ozel-guvenliklere-uzun-namlulu-silah-tasima-yetkisi/’ target=’_blank’ icon=’entypo-forward’ fullwidth=’true’]Özel güvenliklere uzun namlulu silah taşıma yetkisi veren değişiklik, Resmi Gazete’de yayımlanmıştı[/button]



[button style=’red’ url=’https://gazetekarinca.com/2017/08/ordu-gibi-ozel-guvenlik-tskyle-yarisiyor-sayilari-ulkedeki-polisten-fazla/’ target=’_blank’ icon=’entypo-forward’ fullwidth=’true’]Özel güvenlik TSK’yle yarışıyor, sayıları ülkedeki polisten fazla[/button]