‘Sennur Sezer Emek-Direniş Şiir ve Öykü Ödülleri’ne son başvuru 1 Şubat

‘Sennur Sezer Emek-Direniş Şiir ve Öykü Ödülleri’ne son başvuru 1 Şubat

“Sennur Sezer Emek-Direniş Şiir ve Öykü Ödülleri”ne başvurular devam ediyor. Gıda-İş Sendikası ve Manos Kitap tarafından düzenlenen yarışmaya son başvuru tarihi 1 Şubat 2022.

2015’te hayatını kaybeden şair Sennur Sezer’in anısına düzenlenen “Sennur Sezer Emek-Direniş Şiir ve Öykü Ödülleri”n öykü jürisini Adnan Özyalçıner, Nalan Barbarosoğlu, Ayşegül Tözeren, Sibel Öz ve Ahmet Tulgar oluşturuyor. Şiir jürisinde ise A. Hicri İzgören, Orhan Alkaya, Nalan Çelik, Gülce Başer ve C. Hakkı Zariç yer alıyor. Sonuçlar 15 Nisan 2022 tarihinde açıklanacak, ödüller Sennur Sezer’in doğum günü olan 12 Haziran 2022 tarihinde yapılacak törenle sahiplerine verilecek.

Kazanan dosyalar kitaplaştırılacak

Şiir ve öykü dalında yalnızca birincilik ödülü verilecek, kazanan dosyalar Manos Kitap tarafından yayımlanarak kitaplaştırılacak. Jürinin gerek görmesi durumunda “Jüri Özel Ödülü” verilebilir. Ödüle daha önce dergilerde yayımlanmış olsa da kitap olarak yayımlanmamış ve daha önce herhangi bir ödül almamış öykü ve şiir dosyaları katılabiliyor. Her katılımcı ödüllerden sadece birisine ve sadece bir dosyayla başvurabilecek.

Ödüle katılmak için başvurmak isteyenler eserlerini Gıda-İş Sendikası Genel Merkezi, Cihangir Mah. E-5 Yanyol, Gürel Apt. No: 195, Kat: 3 Daire: 8 Avcılar/ İstanbul adresine son başvuru tarihine kadar göndermelidir.

HABER MERKEZİ