Erdoğan: Erken seçim olmayacak

Erdoğan: Erken seçim olmayacak

Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, erken seçim çağrılarına “Erken seçim olmayacak. 15-20 ayda bir seçim yapmak ilkel kabilelerin işidir” şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuştu.

Muhalefet partilerinin erken seçim çağrılarına yanıt veren Erdoğan, “Hala erken seçim, erken seçim… Yahu olmayacak erken seçim, haziran 2023! Bunlar kiminle yürüdüklerinin farkında değiller, geçti o. Onlar tarih oldu. 15-20 ayda bir seçim yapmak ilkel kabilelerin işidir. Biz modern yapının, dünyanın şu anda uygulamalarını ortaya koyan bir partiyiz.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşme çıkışına da değinen Erdoğan, “2023 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Meclis’te çoğunluğu almak suretiyle rekoru çok daha ileri taşıyacağız. Bizim boş bıraktığımız her yer yalanla, çarpıtmayla doldurulacaktır. Ülkemizi CHP’nin yalanlarına terk edemeyiz. Türkiye’yi helalleşme deyip de bozmaktan başka iş bilmeyen Kılıçdaroğlu’nun kifayetsizliğine terk edemeyiz.” şeklinde konuştu.

 

HABER MERKEZİ