Ana SayfaKültür-Sanat“Müzik Köyü” Fethiye’nin yanı sıra Almanya’da

“Müzik Köyü” Fethiye’nin yanı sıra Almanya’da

HABER MERKEZİ – Müzikte çoğulculuğu yaşatabilmeyi kendisine hedef edinen Müzik Köyü, yoluna Türkiye’yle beraber Avrupa’da devam ediyor. “Music Village Bad Endbach” projesi, Türkiye’den ve dünyanın farklı ülkelerinden sanatçılarla her yaştan amatör veya profesyonel müzikseveri bir araya getirecek. Etkinlikler 31 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında olacak.

2015’de Fethiye’de hayata geçirilen Müzik Köyü, 4 yıldır düzenlediği atölye, seminer ve konserlerle Anadolu’nun farklı bölgelerinde kaybolmaya yüz tutmuş müzik geleneklerini yeniden gün yüzüne çıkarıyor.

Dünyanın farklı yerlerinden geleneksel müzikleri, müzisyenleri ve müzikseverleri bir araya getiren Müzik Köyü, çalışmalarına yeni bir boyut kazandırarak bu kez 31 Mayıs-5 Haziran 2019 tarihlerinde Almanya’nın Bad Endbach kentinde müzikseverlerle buluşacak.

Program, farklı alanlarda atölye, seminer, söyleşi ve konserler içeriyor. Programa katılım için müzisyen olma şartı yok. Müzik Köyü, müziği ve doğayı seven, her yaştan ve meslekten müzikseverleri atölyelerine davet ediyor.

31 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında Bad Endbach‘ta gerçekleştirilecek programda yer alacak sanatçılar şöyle: Mikail Aslan, Dertli Divani, Theodora Athanassiou, Kemal Dinç, Slyvain Barou, Mehmet Günay Eser, Ahmet Tirgil, Özgü Bulut.


Detaylı bilgi ve katılım kaydı için: www.muzikkoyu.net