Ana SayfaToplumsal CinsiyetAlmanya’da ormanlık alanda bulunan cenazenin Saray Güven’e ait olduğu kesinleşti

Almanya’da ormanlık alanda bulunan cenazenin Saray Güven’e ait olduğu kesinleşti

HABER MERKEZİ – Almanya’nın Darmstadt ile Frankfurt kentleri arasında ormanlık alanda bulunan cenazenin iki hafta boyunca kendisinden haber alınamayan Saray Güven’e ait olduğu kesinleşti.

Almanya’nın Frankfurt kentinde yaşayan 3 çocuk annesi 47 yaşındaki Dersimli Saray Güven’den 14 gün boyunca haber alınamamıştı.

Güven, 20 Ağustos’ta çalıştığı işyerinden mesaisi bittikten sonra yolda çocuklarını arayarak eve geleceğini söylemiş, ancak bir daha kendisine ulaşılamamıştı.

1 Eylül tarihinde Darmstadt ile Frankfurt kentleri arasındaki Münster kasabasındaki ormanlık alanda bir kadına ait ceset bulunmuştu.


Almanya’da yaşayan Saray Güven’e ait olduğu düşünülen bir cenaze bulundu

Frankfurt savcılığı, ormanlık alanda bulunan cenazenin Saray Güven’e ait olduğunu açıkladı.

Böylelikle bulunan cenazenin iki hafta boyunca kendisinden haber alınamayan Güven’e ait olduğu kesinleşti.

İlk otopsi raporunu açıklayan savcılık, Güven’in nasıl öldürüldüğüne ilişkin ayrıntıları soruşturmanın güvenliği açısından açıklamadı.

Saray Güven’in cinayet sonucu hayatını kaybettiğini açıklayan savcılık, soruşturmanın sürdürüldüğünü ve sonuçlanıncaya kadar ayrıntılı açıklama yapılmayacağını da bildirdi.

Güven’le birlikte en son Frankfurt yakınlarında görülen ve 26 Ağustos günü Fransa’nın Colmar kentinde gözaltına alınan katil zanlısı 51 yaşındaki Hayreddin Tandoğan’ın ise polisin soruları karşısında susma hakkını kullandığı belirtildi.

Tandoğan’ın önümüzdeki günlerde Almanya’ya teslim edilmesi bekleniyor.