Ana SayfaGüncelErdoğan’dan 29 Ekim mesajı: Manşetlerle çarpışa çarpışa yolumuza devam ediyoruz

Erdoğan’dan 29 Ekim mesajı: Manşetlerle çarpışa çarpışa yolumuza devam ediyoruz

HABER MERKEZİ – 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ilişkin bir mesaj paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Manşetlerle, tezgahlarla üzerimize salınan piyonlarla çarpışa çarpışa, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. yılı vesilesiyle bir mesaj paylaştı.

Mesajında “Cumhuriyetimize hayat veren ruh dimdik ayakta” ifadelerine yer veren Erdoğan, “Türk milleti, 29 Ekim 1923’te bir kez daha tüm dünyaya iradesine pranga vurdurmayacağını, kendi kaderi üzerinde hiç kimsenin müdahil olamayacağını kanıyla ve canıyla ilan etmiştir” dedi.

Türkiye’nin “mazlum ve mağdurların umut kapısı” olduğunu söyleyen Erdoğan, bundan ötürü hedef alındığını belirttiği mesajına şöyle devam etti:

Manşetlerle, tezgahlarla üzerimize salınan piyonlarla çarpışa çarpışa, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Dost ve kardeşlerimizin desteği, gönlünü ve gözünü ülkemize kilitlemiş mazlumların duası, aziz milletimizin birlik ve beraberliğiyle inşallah hedeflerimize ulaşacağız.