Ana SayfaGüncelCHP’ye bir eleştiri de ‘Daha fazla cesaret’ diyen Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları’ndan

CHP’ye bir eleştiri de ‘Daha fazla cesaret’ diyen Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları’ndan

HABER MERKEZİ – CHP Üsküdar Gençlik Kolları’nın ardından bu kez de Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları’ndan referandum sonuçlarını tanımama ve CHP yönetimine eleştiri geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları da muhalefetin ‘şaibeli’ olarak değerlendirdiği referanduma ilişkin yazılı bir açıklama yayınladı.

Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları imzası ile Facebook sayfasından yapılan açıklamada partiye de bir eleştiri getirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Merkezi tarafından referandumun ardından yapılan açıklamaların ‘cılız’ kaldığı belirtilirken ‘daha fazla cesaret’ talebinde bulunuldu.

Gençlik Kolları’nın açıklaması şu şekilde:

Kamuoyunun ve CHP Genel Merkezi’nin Dikkatine!

Bizler, Gaziosmanpaşa gibi bir ilçede 60 gün boyunca dişini tırnağına, gecesini gündüzüne katmış; astığı tüm pankartlar yırtılmasına rağmen yılmayıp ertesi gün fazlasıyla hepsinin yenisini asmış, memleketi ve partisi için hayatından sürekli fedakarlıkta bulunmuş ve bunun karşılığını oylarımızın sürekli yüzde 20’lerde seyrettiği Gaziosmanpaşa’dan %44 hayır çıkmasında emeği olan CHP Gaziosmanpaşa Gençlik Örgütün’nün fertleriyiz.

Bizler “hayır bitmedi, daha yeni başlıyor!” diyebiliyorsak, genel merkezimiz de gençlere kulak verip daha cesur adımlar atmalıdır.

Bizler partimiz ve ülkemiz için her türlü fedakarlığı gösterip her türlü mücadeleyi gösteriyorken, bizim referandum akşamı YSK önündeki bekleyişimize kısa bir süre katılıp, kendisine bir soru sorduğumuzda ise adeta kaçan milletvekilleri görmeyi hazmedemiyoruz.

Bizler referandum akşamı umutla ve inançla sandıkları terketmeyip hayır için mücadele ederken, sayın genel başkanımızın yaptığı cılız, umutları bitiren, inançları yıkan açıklamalarını kabul etmiyoruz.

Bizler sokaklarda hayır için mücadele verirken sadece cılız açıklamalar yapmakla yetinen CHP Genel Merkezi’ni; bir an önce CHP’nin özüne dönmeye, direnmeye ve mücadeleye davet ediyoruz.

#HayırBitmediDahaYeni Başlıyor

#DahaFazlaCesaret

CHP Üsküdar Gençlik Kolları’nın açıklamasına ise aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

  CHP Üsküdar Gençlik Kolları'ndan eleştiri: 'Hileli referandumu da bizler kadar cesur olmayan yönetimi de tanımıyoruz'