Ana SayfaGüncelAdana’da adliyeden atladığı iddia edilen kişi yaşamını yitirdi

Adana’da adliyeden atladığı iddia edilen kişi yaşamını yitirdi

HABER MERKEZİ – Adana’da hakkında kesinleşmiş cezası olan ve gözaltına alınarak getirildiği adliyenin 4’üncü katından atladığı iddia edilen S.Ç. isimli hükümlü hayatını kaybetti.

Adana’da adli bir suçtan ötürü hakkında kesinleşmiş cezası bulunan S.Ç., polisler tarafından gözaltına alınarak adliyeye getirildi.

S.Ç.’nin getirildiği Adana Adliyesi’nde, binanın 4’üncü katından atlayarak kaçmaya çalışırken yaralandığı iddia edildi.

Ağır yaralanan S.Ç. tedavi altına alındığı Adana Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Olaya dair Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

“Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yakalanan hükümlü S.Ç, getirildiği adliye binasının 4’üncü katındaki pencereden elleri kelepçeli olarak atladı. Yaralanan S.Ç’nin kaldırıldığı hastanede tedavisi sürüyor”

Son dönemlerde artan intihar iddiaları

Öte yandan 2017’nin Aralık ayında 19 yaşındaki Murat Araç’ın Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yol denetimi sırasında gözaltına alındıktan sonra Emniyet’te intihar ettiği öne sürülmüş, sonrasında aile ve kamuoyu bu olayın araştırılmasını söylemişti.

Geçtiğimiz günlerde de Batman’a hakkında kararı verilen 25 yaşındaki Mikail Aydoğdu’nun da elleri kelepçeliyken adliyenin 3’üncü katından atlayarak intihar ettiği iddia edilmişti.

Yaklaşık bir hafta sonra da Aydoğdu’nun 16 yaşındaki kardeşinin evlerinin camından atlayarak intihar ettiği ileri sürülmüştü.

Ağır yaralanan çocuğun tedavisi ise halen sürüyor.