Ana SayfaGüncelBasın emekçisi Erdem Sarıyer son yolculuğuna uğurlandı

Basın emekçisi Erdem Sarıyer son yolculuğuna uğurlandı

HABER MERKEZİ – Bir dönem ETHA ve Atılım gazetesinde muhabirlik yapan ve son olarak Ceylan Yayınları’nda çalışan Erdem Sarıyer yaşamını yitirdi. Sarıyer, Feriköy Mezarlığı’ndan yapılan cenaze töreniyle toprağa verildi.

Bir dönem ETHÜ ve Atılım gazetesinde muhabirlik yapan son olarak Ceylan Yayınları’nda çalışan Erdem Sarıyer bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Uzun süredir yoğun bakım ünitesinde Covid-19 tedavisi gören Erdem Sarıyer’in cenazesi bugün Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Erdem Sarıyer’in ailesi, ESP Eş Genel Başkanı Şahin Tümüklü, Partizan, TDİ, Alınteri, Mücadele Birliği, SGDF, SKM üyeleri ve ETHA çalışanları katıldı.

Erdem Sarıyer
Erdem Sarıyer

Törende konuşan ESP Eş Genel Başkan Yardımcısı Ebru Yiğit, “Erdem’in fotoğrafına baktığımda şahsına münhasır bir insan görüyorum. Çalışma hayatı, hayatla kurduğu ilişki, devrimci mücadele ile kurduğu ilişki, yoldaşlarıyla kurduğu ilişki hepsi kendi tarzındaydı” dedi.

 

Mücadele Birliği adına konuşan Serpil Ünal ise “Bizim işimiz renklidir, hareketlidir. Ama biz onu hep sakin ve sessizliğiyle biliriz. Erdem’e seslendiğimiz zaman güzel bir tebessümle elini kaldırıp selam verirdi. Erdem adına çalışmaya, sahalarda olmaya, gerçekleri emekçilere ulaştırmaya devam edeceğiz” diye belirtti.

Partizan adına konuşan Deniz Akbıyık da “Toprağa düşen her yoldaş, mücadelemize ışık tutan yoldaşlardır” diye kaydetti.




Önceki Haber
Maçka Parkı’ndaki Onur Haftası pikniğine polis müdalesi
Sonraki Haber
Duygu Delen davasında fail yeniden tutuklandı