Ana SayfaToplumsal CinsiyetKendisini izleyerek taciz eden komşuları tarafında şikayet edildi: ‘Evde şort giyiyor’

Kendisini izleyerek taciz eden komşuları tarafında şikayet edildi: ‘Evde şort giyiyor’

HABER MERKEZİ – Ankara’da bir kadın evinde şort giydiği bahanesiyle karşı apartmanda oturanlar ve inşaatta çalışanlar tarafından şikayet edildi. Apartman yöneticisi, kadının evine gelerek ‘kendi iyiliği için perdeleri kapalı tutmasını’ istedi.

Ankara’nın Kolej semtinde oturan T.E. isimli bir kadın evinde şort giydiği bahanesiyle karşı apartmanda oturup kendisini gözetleyen ve inşaatta çalışan kişiler tarafından şikayet edildi.

Kadının anlatımına göre apartman yöneticisi kadının evine gelerek hakkında şikayet olduğunu ve perdelerini kapalı tutması gerektiğini söyledi.

‘Beni gözetleyenler tarafından şikayet edildim’

Sosyal medya hesabından yaşadıklarını anlatan T.E., yaklaşık 1 yıldır yaşadığı evde sistematik olarak hem ön cephede inşaatta çalışanlar, hem yan cephede apartmanda yaşayanlar, hem de komşunun oğlu tarafından sürekli izlenerek taciz edildiğini ve mesajlar aldığını ifade etti.

‘Bize karışma cüretini nasıl gösteriyor bu adamlar?’

Ne sokakta ne de evde kadınlara rahat verilmediğini vurgulayan T.E. sözlerini şöyle sürdürdü:

Sokakta rahat yok, mekanda rahat yok, kendi evimizde bile bize karışma cüretini nasıl gösteriyor bu adamlar? Nerede nasıl yaşayacağız biz! Gidip polis çağırıp tutanak mı tutturayım, mahallede olay mı çıkartayım, delirmek işten bile değil. Bıktım.