Ana SayfaGüncelSenenin beklenen yapımlarından: “The Souvenir”dan fragman yayınlandı

Senenin beklenen yapımlarından: “The Souvenir”dan fragman yayınlandı

HABER MERKEZİ – Dünya prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali’nden Jüri Büyük Ödülü’yle dönen “The Souvenir”dan fragman yayınlandı.

Yönetmen Joanna Hogg‘nın yazıp yönettiği The Souvenir’dan yeni fragman geldi.

The Souvenir, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Sundance Film Festivali’ndeki “Dünya Sineması” bölümünde Jüri Büyük Ödülü’ne layık görülmüştü.

Bir meydan okuma

Dünya prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali’nde övgü toplayan The Souvenir‘ın bu yıl vizyona girmesi bekleniyor.

Unrelated, Archipelago ve Exhibition filmleriyle tanınan yönetmen Joanna Hogg‘nın yazıp yönettiği The Souvenir, izleyicileri 80’li yıllara götürüyor.

Film, sinema bölümünde okuyan Julie’nin, karizmatik ama güvenilmez Anthony ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyi ve aşkı uğruna koruyucu annesiyle dostlarına meydan okumasını konu alıyor.

Yapımcısı usta yönetmen Scorsese

FilmLoverss’ın haberine göre filmi izleme şansı yakalayan eleştirmenler, yeni filminde kendi anılarını beyazperdeye aktaran Hogg’un, aslında daha önce birçok kez izlediğimiz bir hikayeyi anılarından güç alarak en ufak ayrıntılarına kadar irdeleyerek dikkat çekici bir filme dönüştürdüğü konusunda hemfikir.

Usta yönetmen Martin Scorsese‘nin yapımcılığını üstlendiği filmde Julie’yi Honor Swinton Byrne, koruyucu annesini ise Oscar ödüllü oyuncu Tilda Swinton canlandırıyor.

Anthony karakterine ise Strike, War & Peace ve Only God Forgives gibi yapımlarla tanınan Tom Burke hayat veriyor.

Film için henüz bir vizyon tarihi açıklanmasa da bu yılın ikinci yarısında izleyicilerle buluşması bekleniyor.