Ana SayfaGüncelHamile kadını darp eden saldırgan tutuklandı

Hamile kadını darp eden saldırgan tutuklandı

HABER MERKEZİ – Manisa’da hamile kadına parkta spor yaparken saldıran Mehmet T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde parkta spor yapan 4 aylık hamile Ebru Tireli’ye saldıran Mehmet T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olayın zanlısı Mehmet T.’nin emniyette ve mahkemede verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Akın Türeli ise eşi Ebru Tireli’nin  psikolojik olarak yaşananlardan çok etkilendiğini belirtti:

Sadece kendi yaşadığı olay değil, olayın bu kadara büyüyeceğini düşünmedi. Sanık yakalandıktan sonra en ağır cezaya çarptırılması için takipçisi olacağız. İstediğim sanığın en ağır cezaya çarptırılması. Eşimin yaşadığı Türkiye’de son olsun ve sanık en ağır cezaya çarptırılsın. Neden yapmış onun bilinmesi lazım. Bunun bulunmasını istiyorum.

Ne olmuştu?

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde dört aylık hamile Ebru Tireli evinin yakınında bulunan bir parkta spor yaparken bir erkeğin saldırısına uğramıştı.

Kırmızı bir arabadan inen bir erkek, yürüyüş yapan Tireli’nin yanına giderek, “Bir daha burada yürüyüp spor yapmayacaksın” tehdidiyle ayakkabısını çıkarıp vurmaya başlamıştı.

Yüzüne aldığı darbelerle yere düşen Tireli, karnındaki bebeğini korumak için saldırgandan özür dilemek zorunda kalmıştı.

Tireli, yaşadıklarını şöyle anlatmıştı:

‘Hamileyim, ne olur vurma’ diyerek yalvardım. Ne olduğunu anlamadım. Gözü dönmüş bir şekilde bana vurmaya devam etti. Yere düştüm, başımı kaldırıma vurdum, bu kez üzerime çıkıp, yüzüme vurmaya devam başladı… Hem küfür ediyor hem de vuruyordu. Sonra birden beni bırakıp kaçtı.

Polisin soruşturması sonucu saldırganın Mehmet T. Olduğu tespit edilmiş ve saldırgan gözaltına alınmıştı.

Saldırgan ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmezken, o saatlerde başka yerde bulunduğunu savunmuştu.

Ancak buna karşın araç plakasından ulaşılan Mehmet T.’yi hem görgü tanıkları hem de saldırıya uğrayan Ebru Tireli teşhis etmişti  ve saldırgan tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilmişti.