Ana SayfaGüncel‘Hayır’ diyen Beşikçioğlu’ndan Arda Turan’a videolu gönderme

‘Hayır’ diyen Beşikçioğlu’ndan Arda Turan’a videolu gönderme

HABER MERKEZİ – Erdal Beşikçioğlu da anayasa değişiklik referandumunda “Hayır” oyu kullanacağını belirterek “Evet” oyu vereceğini ifade eden Arda Turan’a Instagram’dan paylaştığı videoyla gönderme yaptı.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Erdal Beşikçioğlu da ‘başkanlığı’ içeren anayasa değişiklik referandumunda ‘Hayır’ oyu kullanacağını açıkladı.

Beşikçioğlu, “Dünyanın en güzel rejimi Cumhuriyet varken başka bir rejime düşünülemez. Artık son söz halkın yani bizimdir. Ülkemizin geleceği için çocuklarımızın geleceği için karar bizim. Bu iş parti meselesi değil. İyi düşün Türkiye” notunu paylaştı.

Beşikçioğlu, Instagram hesabından bir tiyatro oyunundan  kesit alarak, referandumda ‘Evet’ oyu kullanacağını açıklayan futbolcu Arda Turan’ı etiketleyerek paylaştı.

Arda Turan’a göndermede bulunan Beşikçioğlu’nun videosunu paylaştığı oyunda geçen ifadeler ise şöyle:

Şeytan sözcüklerin dizilişinde gizli. Ne konular, ne insanlar, ne de istekler suçlu. Çünkü sözcükler sıralanırken şeytan yanlarına sokulur. Sonra söylendikleri an, kanlı bir bıçak gibi saplanırlar insanın yüreğine. Hayırda evet mi suçlu, yoksa evette hayır mı suçlu? Düşünün bunu!

Previous post
İklim değişikliğine dikkat çekilen 'Hepimizin Antarktika'sı' İstanbul'da
Next post
Hiç soru işareti ve ünlem yok: Remzi Karabulut’tan yeni öykü kitabı