Ana SayfaGüncelBir seri katilin gerçek hikayesinden uyarlanan ‘Canavar’dan Türkçe altyazılı fragman

Bir seri katilin gerçek hikayesinden uyarlanan ‘Canavar’dan Türkçe altyazılı fragman

HABER MERKEZİ – Michael Pearce’ın film festivallerinden olumlu yorumlarla dönen ilk uzun metraj filmi ‘Canavar’dan Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

Reklam yönetmeni Michael Pearce, geçtiğimiz yıl ilk uzun metraj filmi ‘Canavar’ (Beast) ile Toronto Film Festival’ne konuk olmuştu.

Dünya prömiyerini Toronto’da yapmasının ardından Londra, Sundance, Rotterdam gibi önemli film festivallerine konuk olan Canavar, Türkiye prömiyerini ise 37. İstanbul Film Festivali aracılığıyla gerçekleştirmişti.

14 Eylül‘de vizyonda olacak ve son dönemin en iyi ilk filmlerinden biri olarak gösterilen filmden Türkçe altyazılı fragman geldi.

‘Jersey Canavarı’ lakaplı seri katilin gerçek hikayesinden uyarlandı

Başrollerde Jessie Buckley ve Johnny Flynn‘in yer aldığı filmin sinopsisi ise şöyle:

27 yaşında genç bir kadın olan Moll, hala ailesi ile birlikte küçük bir adada yaşıyor olmaktan çok sıkılmıştır. Ailesinin baskıcı tavırlarından artık iyice usanan Moll, onlardan kurtulmanın hayalini kurar. Özgür ruhlu ve esrarengiz Pascal ile tanıştığında ise Moll için yepyeni bir dünyanın kapıları açılır. Fakat Pascal bir dizi cinayetin baş şüphelisi olarak tutuklandığında her şey bambaşka bir hal alır. Önce Toronto Film Festivali, ardından da Sundance’te büyük ses getiren Canavar, daha önce kısa filmleriyle BAFTA adayı olmuş yetenekli reklam yönetmeni Michael Pearce’nin ilk filmi. The Guardian’dan Empire’a, Independent’tan New York Times’a kadar sayısız kaynak tarafından son dönemin en iyi ilk yönetmenliklerinden biri olarak gösterilen film, Jersey Canavarı lakaplı seri katilin gerçek hikayesinden ilham alarak uyarlandı.


Kaynak: FilmLoverss