Ana SayfaGüncel🎤 Pink Martini 15 Nisan’da İstanbul’da sahne alacak

🎤 Pink Martini 15 Nisan’da İstanbul’da sahne alacak

HABER MERKEZİ – Pink Martini yeni albümü ‘Je Dis Oui!’nin turnesi kapsamın 15 Nisan’da İstanbul’da dinleyicileriyle buluşacak.

Ünlü müzik grubu Pink Martini, son albümü ‘Je Dis Oui!’nin Avrupa turnesi kapsamında, 15 Nisan Cumartesi akşamı Volkswagen Arena’da sahne alacak.

Kendilerini “dünyanın değişik köşelerinden melodileri ve ritimleri bir araya getirip, modern bir formda sunan müzik arkeologları” şeklinde tarif eden grup son albümünde birbirinden unutulmaz eserleri ve yepyeni şarkıları yorumluyor.

Pink Martini, Samurayların aşk şarkılarından 1930’ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar dinlemesi en keyifli şarkıları seslendiren topluluk, storm large’ın sıcak vokali, zengin repertuvarları ve sürprizleri ile dinleyicilere müzik ziyafeti sunacak.

Grubun son albümünde süpriz niteliğinde bir şarkı da yer alıyor: ‘Aşkım bahardı’

Pink Martini

1994 yılında klasik piyano eğitimi alan Harvard mezunu Thomas M. Lauderdale tarafından, Portland’da kurulan grup, politik tavrı olan, sivil toplum örgütlerinin yardım ve bilinçlendirme amaçlı organizasyonlarında sahneye çıkan bir orkestra olarak yola çıktı.

Kurulduğundan beri farklı dillerde, farklı kültürlere ait şarkıları yorumlayan ve senfoni orkestralarıyla işbirliği içinde sahne alan Pink Martini, çıkardığı albümlerle milyonlara ulaştı.