Ana SayfaGüncel‘Doktora götürülmeyen kadın nezarette tek başına doğum yaptı’

‘Doktora götürülmeyen kadın nezarette tek başına doğum yaptı’

HABER MERKEZİ – Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında olan bir kadının doktora götürülmeyince karakolun nezaretinde tek başına doğum yapmak zorunda kaldığı iddia edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltında bulunan bir kadının doktora götürülmeyince nezarette tek başına doğum yaptığı iddia edildi.

İddia Yeniyön adlı internet sitesinde yer alıyor.

Habere göre olaya şahit olan bir kişi yaşananlara dair tanıklığını “O anı hayatım boyunca unutmayacağım” sözleriyle anlatıyor.

Olayın tanığı olan kişi halihazırda cezaevinde ve tanıklığını dinleyen eşi kendisine anlattıklarını şöyle aktarıyor:

Geçen hafta açık görüşte eşimle görüştüm, Ankara Emniyeti’nin nezarethane ortamında kendi yaşadığı ve şahit olduğu dehşeti anlattı. Eşimin “ölsem bile unutamam” dediği bir olay vardı ki beni de kahretti:

“Kendisi nezarette beklerken yandaki nezarethanede kalan hamile bir kadın, doktor ve hemşirenin olmadığı, temizlik için suyun bile olmadığı bir ortamda çığlık çığlığa, yalnız başına acılar içinde doğum yaptı. Biz de diğer odada bu çığlıklara şahit olduk. O gece tüm karakol, bu çığlıklarla inledi durdu. Hiç bir şey yapamadık ve polisler de vicdansızca bu durumu umursamadılar. Kadını doğuma götürmediler. Kendi başına doğurduktan sonra aradan zaman geçti ve doktora götürmek zorunda kaldılar.”