Ana SayfaGüncel“Call Me By Your Name”in devam kitabı geliyor

“Call Me By Your Name”in devam kitabı geliyor

HABER MERKEZİ – “Call Me By Your Name”in yazarı André Aciman, devam kitabı yazdığını duyurdu. Kitap yine Elio, Oliver ve Pearlman ailesi etrafında şekillenecek bir yaz aşkını anlatacak.

Armie Hammer’ın “Call Me By Your Name”in (Beni Adınla Çağır) devam filminde yer almaya sıcak bakmadığına dair haber yeni gelmişken, kitabın yazarı André Aciman, bir devam kitabı yazma sürecinde olduğunu açıkladı.

“Find Me” adıyla önümüzdeki sonbahar yayımlanacak olan kitabın, yine Elio, Oliver ve Pearlman ailesi etrafında şekillenecek bir yaz aşkını anlatacağı yayıncılar tarafından onaylanmış durumda.

bantmag’den Merve Coşkun’un haberine göre hikâyenin detayları şöyle:

Elio’nun babası Samuel boşanır ve başarılı bir piyanist olan oğlunu ziyaret etmek için Floransa’dan Roma’ya doğru yola çıkar. Yolculuğu esnasında tanıştığı bir kişiyle yaşayacağı ilişki, Samuel’in hayatını kesinlikle değiştirecektir. Elio da, bu ziyaretten kısa bir süre sonra taşındığı Paris’te önemli bir ilişki yaşamaya başlar. New England’da bir aile kurmuş ve öğretmenlik yapan Oliver ise, Avrupa’yı yeniden ziyaret etmeyi düşünmektedir.

“Find Me”nin (Beni Bul) 29 Ekim 2019’da okurlarıyla buluşacağı kesin.

Devam filmi çekiliyor

“Call Me By Your Name”in halihazırda devam filmi de çekiliyor. Yönetmen Luca Guadagnino, bu devam filminin Paris’te geçeceğini açıklamıştı.

Ancak devam kitabı kararı sonrası Guadagnino’nun tutumunun ne olacağı merak konusu.