Ana SayfaGüncelErdoğan’dan 1 Mayıs mesajı

Erdoğan’dan 1 Mayıs mesajı

HABER MERKEZİ – 1 Mayıs dolayısıyla mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçilerin sorunlarının çözümü için her zaman samimiyetle çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda ücretten, sosyal haklara ve çalışma ortamlarının iyileştirilmesine kadar önemli adımlar attıklarını savundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erdoğan mesajında göreve geldiklerinden beri hak arayışının uzlaşma zemininde sürdürülmesi gerektiğine inandıklarını, emek konusunda adaletin tesisi için mücadele ettiklerini ifade etti.

İşçilerin sorunlarının çözümü için her zaman samimiyetle çalıştıklarını söyleyen Erdoğan, bu kapsamda ücretten, sosyal haklara ve çalışma ortamlarının iyileştirilmesine kadar önemli adımlar attıklarını savundu.

Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgınına da değinen Erdoğan, salgına karşı yürütülen mücadelede, çalışanları her alanda koruyacak tedbir ve desteklere büyük önem verdiklerini söyledi ve ekledi:

“Salgınla mücadele ederken hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması, özellikle istihdamın korunması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sosyal koruma kalkanı altında hayata geçirdiğimiz programlarla salgının çalışanlarımızın hayatında yol açtığı sıkıntıları en aza indirmeye çalışıyoruz.”

İşçilerin hakkının, hukukunun korunması doğrultusunda yapılacak her türlü samimi çalışmayı desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Erdoğan, işçi ve çalışanlarla sonuna kadar kol kola, omuz omuza yürüyeceklerini belirtti.

Mesajının sonunda Erdoğan, “Tüm dünyada işçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın, hakkaniyetli ve adil şartlarda bir çalışma ortamına vesile olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Previous post
RTÜK'ten Halk TV'ye beş kez yayın durdurma cezası
Next post
Canlı Blog | Üç milyonu aşkın vaka var, bir milyondan fazla insan iyileşti