Ana SayfaManşetAlper Tasalı tepkilerin ardından yeniden gözaltına alındı

Alper Tasalı tepkilerin ardından yeniden gözaltına alındı

HABER MERKEZİ – Fatma Yasak’ı silahla tehdit edip kaçıran Alper Tasalı, tepkiler üzerine yeniden gözaltına alındı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde 20 Ağustos’ta silahka tehdit edilerek kaçırılan Fatma Yasak, Alper Tasalı’nın mahkeme tarafından serbest bırakıldığını açıklayarak tepki gösterdi.

Yasak, yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı. Evliliği süresince şiddete uğradığını ve ölüm tehdidiyle yaşadığını belirten Yasak, failin buna rağmen serbest bırakıldığını duyurdu.

Tehdide başladı

Fatma Yasak, serest bırakılan Tasalı’nın twitter hesabından “Ummadık bir anda elbet bir gün” yazdığını da alıntılayarak gösterdi.

Fatma Yasak’ın paylaşımları üzerine sosyal medyada Tasalı’nın serbest bırakılmasına büyük tepki oluştu.

Yasak akşam saatlerinde yaptığı paylaşımda “Sabahtan beri yanımda olan, destek olan, tweet atan herkese çok teşekkürler. Karakola gittim, tekrar ifadem alındı, dosya yeniden açıldı. TT’de kalmak çok önemli. Çıkacak kararlar için de hepinize ne kadar teşekkür etsem az” mesajı paylaştı.

Savcılık Tasalı’nın serbest bırakılmasına itiraz etti. İtirazı değerlendiren hakimlik, Tasalı hakkında “kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma” suçundan tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkardı.

Bu karar sonrası Alper Tasalı, tekrar gözaltına alındı. Tasalı’nın yarın Büyükçekmece Adliyesi’ne sevk edilmesi bekleniyor.




Önceki Haber
'Basında Ölülere Yönelik Şiddetin Yeri' paneli çevrimiçi yapıldı
Sonraki Haber
Taliban karşıtı güçler üç kasabayı ele geçirdi