Ana SayfaGüncelSokak köpekleri zehirlenerek öldürülüyor

Sokak köpekleri zehirlenerek öldürülüyor

HABER MERKEZİ – Ankara Ayaş’ta zehirli yiyecek verilen 5 sokak köpeği ölü bulundu.

Antalya’da 5 yavru köpeğin zehirlendikten sonra işkence yapılarak öldürülmesinden sonra, bu sefer de Ankara’da köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ankara’nın Ayaş ilçesi Teke Mahallesi Çamözü Kümeevleri mevkiinde bulunan Basınevleri Sitesi’nin yöneticisi Mehmet Ali Kükrer, dün öğle saatlerinde site bahçesinde beslediği sokak köpeklerine mama vermek için çıktığında 5 köpeğin ölü bedeni ile karşılaştı.

Kükrer, ölen köpeklerden 4’ünün aynı yöne bakar şekilde yan yana yattığını ve köpeklerden birinin ağzında köpükler bulunduğunu fark ettiğinde jandarmaya haber verdi.

Bölgeye jandarma ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden veteriner ekibi sevk edildikten sonra, 4’ü gömülürken, birinin ölüm nedeni için otopsiye götürüldü.

‘Sadece 5 köpek kaldı’

Yaşanan durumdan üzüntü duyduğunu dile getiren Kükrer, ‘Bu olay öncesinde sitede 30- 40 civarında köpek yaşıyordu, şu an ancak 5 köpek kaldı. Verdikleri zehirden buradaki yaban hayvanları da yiyip zehirlendi muhtemelen. Hayvanlar, Allah’ın dilsiz kullarıdır, yarın Allah’ın huzurunda nasıl verecekler bu hesabı?” diye konuştu.




Önceki Haber
Deniz Poyraz'ın örgütlü bir yapı tarafından katledildiği ortaya çıktı
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.