Ana SayfaGüncelİmamoğlu’ndan ‘Faizsiz kredi’ açıklaması

İmamoğlu’ndan ‘Faizsiz kredi’ açıklaması

HABER MERKEZİ – İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yurttaşların temel ihtiyaçlarını gidermek için “Destek Avans” adlı proje başlattıklarını duyurdu.

Türkiye ekonomisi her geçen gün kan kaybediyor.

Artan enflasyon ve fiyatların ardından yurttaşların geçinmesi iyice zorlaştı.

Okulların da açılması ile birlikte yurttaşların sorunları katmerleşti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, okulların açılmasıyla birlikte aile bütçelerinin zorlandığını gördüklerini söyledi.

İmamoğlu, “Bu sıkışık dönemde ihtiyaç sahiplerinin nefes almalarını sağlayacak bir iş birliği gerçekleştirdik” diyerek “Destek Avans” adlı projesini duyurdu.

Destek Avans nedir?

İmamoğlu açıklamasında, “Destek Avans” adını verdiğimiz bu uygulamayla alacağınız avans İstanbulkart’ınıza yatacak ve ulaşım başta olmak üzere İstanbulkart’ın geçtiği her yerde ve Halk Bakkal’larda kullanabileceksiniz” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, şunları ifade etti:

600 ya da 1200 lira avans kullanabileceğiniz ve kullandığınız miktarı herhangi bir faiz ve masraf olmaksızın 100 liralık aylık taksitlerle geri ödeyebileceğiniz bir sistem geliştirdik. “Destek Avans” adını verdiğimiz bu uygulamayla alacağınız avans İstanbulkart’ınıza yatacak ve ulaşım başta olmak üzere İstanbulkart’ın geçtiği her yerde ve Halk Bakkal’larda kullanabileceksiniz. İstanbul’da ihtiyaç sahipleri bir parça rahat nefes alsın. Hiç kimse ekonomik zorluklar karşısında kendini çaresiz hissetmesin. Özlemimiz bu, gayretimiz bunun için.




Önceki Haber
Belucistanlı kadınlardan 'Azadi' yürüyüşü
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.