Ana SayfaEkolojiAmedspor: Maç sonrası polis saldırısına uğradık, bir oyuncumuz gözaltına alındı

Amedspor: Maç sonrası polis saldırısına uğradık, bir oyuncumuz gözaltına alındı

HABER MERKEZİ – Amedspor yönetimi Fenerbahçe ile 1-1 berabere biten maçın ardından polis saldırısına maruz kaldıklarını açıkladı. Kulübün Başkanı Nurullah Edemen bir oyuncularının da gözaltına alındığını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci maçında Fenerbahçe ile kendi evinde 1-1 berabere kalan Amedspor’un başkanı Nurullah Edemen, maçtan sonra polis saldırısına uğradıklarını söyledi.

Konuyla ilgili dihaber’e konuşan Edemen, “Polisin bizlere ne gerekçeyle saldırdığını bilmiyoruz. 2 futbolcumuz darp edildi, hastaneden darp raporu aldı. Şu an emniyetteyiz oyuncumuz Mansur Çalar gözaltında” dedi.

Edemen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da  şunları söyledi:

Neyi hazmedemediniz. Bana “lan” diye hitap edip bağıran çevik kuvvet personeli yüreğin yiyorsa önüme sivil kıyafet ve tek başına çıkarsın o zaman lan kim görürüz.

Amedspor’un Yönetim Kurulu ise yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe ile takımları arasında oynanan kupa maçı sonrasında futbolcuları Mehmet Sıddık İstemi, Mansur Çalar ve Ercan Çapar’ın stat çıkışında kolluk güçlerinin saldırısına uğradığını ve oyuncuların saldırı sonucunda yaralanmasıyla hastaneye rapor ve muayene için götürüldüğünü belirti.

Açıklamanın devamında sorumluların cezalandırılması istendi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kılıçdaroğlu: Halep'te yaşananlarda AKP'nin yanlış Suriye politikasının da payı var
Sonraki Haber
Ankara'da HDP Genel Merkezi'ne silahlı saldırı