Ana SayfaGüncelReina’nın ortağı: Turizm Bakanlığı bile aramadı, burayı ‘Yaşatın’ diyen de olmadı

Reina’nın ortağı: Turizm Bakanlığı bile aramadı, burayı ‘Yaşatın’ diyen de olmadı

HABER MERKEZİ – IŞİD’in saldırısı neticesinde 39 kişinin yaşamını yitirdiği Reina’nın ortaklarından olan Ali Ünal, yaşanan ölümleri anımsatarak saldırı sonrasında devlet yetkililerinden kendilerine herhangi bir desteğin gelmediğini söyledi: “Dünyanın en büyük markalarından biri Reina. Bu markayı yaratmışız, evet bu markanın yaşaması lazım ama bize ‘Yaşatın’ diyen de olmadı.”

İstanbul Ortaköy’de bulunan ünlü gece kulübü Reina’nın ortağı Ali Ünal, IŞİD’in yılbaşı gecesi düzenlediği saldırı sonrası mekanın tekrar açılıp açılmayacağına dair açıklamalarda bulundu.

Haber Türk’ten Esin Övet’e konuşan Ünal’ın “Reina açılacak mı?” sorusuna şu yanıtı verdi:

O kadar insanın öldüğü yerde eğlence satmak istemiyorum. Orada tekrar müzik çalıp insanları ağırlayamam. Caniler yüzünden dünyanın her yerine cenaze yolladık. Bir o kadar da yaralı var.

Dünyanın en büyük markalarından biri Reina. Bu markayı yaratmışız, evet bu markanın yaşaması lazım ama bize ‘Yaşatın’ diyen de olmadı.

Reina’nın bir diğer sahibi olan Mehmet Koçarslan’ı arayan olup olmadığını söyleyen Ünal, “Evet, Turizm Bakanlığı’ndan bile arayan olmadı” diye konuştu.

“Ben orada arkadaşlarımı ve müşterilerimi kaybettim” diyen Ünal, artık mekanın bulunduğu o alanda bu işi yapamayacağını da belirtti:

Açıyorum desem bu akşam açarım. Bu konuda bir sorun yok. Sorun bizim ruh halimizde ve psikolojimizde. Orada ölen insanlar gözümün önünde duruyor. Orada nasıl müzik çaldırırım?

Bataclan sahiplenilmişti

Paris’te de Bataclan konser salonu, 13 Kasım 2015’te IŞİD saldırılarının hedefi olmuştu. Kentteki eş zamanlı saldırılarda toplam 130 kişi hayatını kaybederken, bunlardan 90’ı saldırganların baskın düzenlediği Bataclan konser salonundaydı.

Saldırıların yıldönümünde saldırının hedefi olan konser salonu Sting konseriyle yeniden açılmıştı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Erdoğan’dan Bab açıklaması: Daha derine gitmemek lazım
Sonraki Haber
Kabuklara sığmayan, kadından aileler