Ana SayfaGüncelSinemalarda 5 yeni film vizyonda

Sinemalarda 5 yeni film vizyonda

HABER MERKEZİ – Sinemalarda bu hafta 5 yeni film vizyonda. Haftanın dikkat çeken yapımı ise İngiliz boksör Billy Moore’un hayatından esinlenilerek çekilen “Şafaktan Önce”.

Sinemalarda bu hafta 5 yeni film vizyona giriyor.

Komedi, gerilim ve bilim kurgu türlerinin olduğu yapımlar arasında Tayland’daki bir hapishanede üç yıl hapis yatan İngiliz boksör Billy Moore’un hayatından esinlenilerek çekilen Şafaktan Önce filmi önce çıkıyor.

Dışarıda

Yönetmen Quinn Lasher’in Dışarıda filmi, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor.

Senaryosunu Mike Scannell’in yazdığı filmde, Yvonne Strahovski, Anna Pniowsky ve Abigail Pniowsky gibi isimler yer alıyor.

Şafaktan Önce

Yönetmenliğini Jean-Stéphane Sauvaire’in yaptığı Şafaktan Önce, gerçek bir hikayeden uyarlama.

Film, Tayland’ın en ünlü hapishanelerinden birinde üç yıl tutuklu kalan İngiliz boksör Billy Moore’un hayatını anlatıyor.

Hapishane müdüründen muay thai turnuvalarına katılabileceğini öğrenen Moore, özgürlüğüne kavuşmak için tek şansının dövüşmek olduğunu düşünüyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Joe Cole, Pornchanok Mabklang ve Vithaya Pansringarm bulunuyor.

Kıskanç

Kıskanç, orta yaş krizine giren ve çevresindeki herkesi kıskanmaya başlayan bir kadının hikayesini anlatıyor.

Bir üniversite profesörü olan Nathalie, çevresini kıskanmasının yanı sıra onların hayatına müdahale etmeye başlıyor ve kendini birbirinden absürt durumun içerisinde buluyor.

Yönetmenliğini David Foenkinos ve Stephane Foenkinos’un üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Karin Viard, Dara Tombroff ve Anne Dorval bulunuyor.

İtalyan Usulü Aşk

Yönetmen Donald Petrie’nin yeni filmi İtalyan Usulü Aşk, birbirlerinin rakibi olan ebeveynlere sahip iki gencin hikayesini anlatıyor.

Romantik komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Hayden Christensen ve Emma Roberts yer alıyor.

Upgrade

ABD yapımı Upgrade, eşini bir saldırıda kaybeden Grey Trace’i merkezine alıyor.

Belden aşağısı felç olan Trace, günün birinde bir mucitten aldığı teklif üzerine STEM olarak adlandırılan yapay zeka implantını bedenine yerleştiriyor ve eşini öldürenlerin peşine düşüyor.

Yönetmenliğini Leigh Whannell’in yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Logan Marshall-Green, Melanie Vallejo ve Betty Gabriel bulunuyor.

Previous post
"Türkiye AB'ye yaklaşmak istediğini açıklıyor ancak ters yönde ilerliyor"
Next post
Dünyada bir ilk: İskoçya'da kız öğrencilere regl dönemlerinde ücretsiz ped dağıtılacak