Ana SayfaToplumsal CinsiyetCHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz cinsel saldırıdan tutuklandı

CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz cinsel saldırıdan tutuklandı

HABER MERKEZİ – İstanbul’da CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz isimli erkek, bir kadını cinsel saldırıya maruz bıraktı. Tutuklanan erkek, ihraç edilmesi istemiyle disipline sevk edildi.

İstanbul’da yaşayan CHP Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Umut Karagöz isimli erkek, eskiden aynı kafede çalıştığı kadına 20 Kasım’da cinsel saldırıda bulundu.

Geçen hafta Pazartesi günü Kartal’daki İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran 23 yaşındaki kadın, Karagöz’ün önce kendisini darp ettiğini sonra da cinsel saldırıya maruz bıraktığını ifade etti.

Karagöz’ün kendisini tehdit ettiğini belirten kadın, “Ailemin duymasından korktuğum için karakola gitmedim. Cumartesi günü darp raporu aldım. Beni alıkoyan ve cinsel saldırıda bulunup darp eden şahıstan şikâyetçiyim. Tedbir talebim de vardır” dedi.

Kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan Karagöz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, Karagöz’ün tutuklanmasının ardından Twitter hesabından konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ardından bir açıklama daha yapan Yarkadaş, “Tweetimin ardından arayan CHP İstanbul ve Maltepe İlçe Başkanlığı yöneticileri, cinsel saldırının ardından, saldırgan Umut K.’nin ihraç istemiyle disipline sevk edildiğini, dosyanın işleme konması için İl Disiplin Kurulu’nun toplanacağını belirttiler” ifadelerine yer verdi.




Önceki Haber
Biden'ın tüm iletişim ekibi kadınlardan oluşuyor
Sonraki Haber
Üçüncü çeyrek büyüme rakamları açıklandı