Ana SayfaGüncelErdoğan CHP’yi tiye aldı: Mumla arasak bulamayacağımız bir rakiple karşı karşıyayız

Erdoğan CHP’yi tiye aldı: Mumla arasak bulamayacağımız bir rakiple karşı karşıyayız

HABER MERKEZİ – AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin il kongrelerine katılanlara hitaben yaptığı konuşmada, “yönetiminden gayet memnunuz” dediği CHP’yi eleştirdi, “Parti içi kavgalardan AKP’yi mesul tutmak yüzsüzlüktür” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana, Antalya, Bursa ve Muğla il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.

Hedefine ana muhalefet partisini alan Erdoğan, CHP’deki istifalarla ilgili “Parti içi kavgalardan AK Parti’yi mesul tutmak yüzsüzlüktür, pişkinliktir, siyasi arsızlıktır” dedi.

CHP’li yöneticileri “marjinal terör örgütlerinin militanlarına sahip çıkmak” ile de suçlayan Erdoğan, “Gezi olaylarından itibaren nerede bir provokasyon varsa CHP’liler daima ön saflarda yer aldı. Fakat CHP’li yöneticiler Diyarbakır annelerini ziyarete gitmedi. Bu meseleyi hiçbir zaman sahiplenmediler” diye konuştu.

Sözlerinin devamında “Biz CHP yönetiminden gayet memnunuz. Gaf ebesi CHP Genel Başkanından da memnunuz” diyen AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim sıkıntımız demokrasimiz adınadır, Türk siyaseti adınadır. Kendi siyasetimiz adına mumla arasak bulamayacağımız bir rakiple karşı karşıyayız. Gazinin emaneti CHP’ye oy veren vatandaşlarımız için üzülüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Milletimiz geleceğini hala AK Parti’de ve Cumhur İttifakı’nda görüyor” diye savunan Erdoğan, “Salgın şartlarına rağmen son 1 yılda partimize 1 milyon 300 bini aşkın yeni üye kazandırdık. Yeni üyelerimizin yarıdan fazlasını 18-35 yaş grubu gençlerimiz oluşturuyor” diye de ekledi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Urfa'da bir kadını takip edip, tacize maruz bırakan erkek tutuklandı
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.