Ana SayfaToplumsal CinsiyetSevcan Demir’in ölümü: Kenan Danış ölümle tehdit etmiş

Sevcan Demir’in ölümü: Kenan Danış ölümle tehdit etmiş

HABER MERKEZİ – İstanbul’da 4. kattaki evinin apartman boşluğuna düşerek yaşamını yitiren Sevcan Demir’in birlikte yaşadığı Kenan Danış, kadının intihar ettiğini iddia etmiş ancak tutuklanmıştı. Yapılan telefon incelemesinde Danış’ın, Sevcan’ı öldüreceğini söylediği ortaya çıktı.

İstanbul Esenyurt’ta Sevcan Demir’in, 9 Mart gecesi oturduğu apartmanın 4. katından apartman boşluğuna düştüğü iddia edilmişti.

Sevcan kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, dini nikahla birlikte yaşadığı ve olaydan önce kadın ile tartışan Kenan Danış gözaltına alınmıştı. Evde Sevcan’ın yazdığı ileri sürülen “Oğlum beni affet, seni hak etmedim” yazdığı mektup bulunmuştu.

Yapılan incelemede Sevcan’ın vücudunda boğuşma ve darp izlerine rastlanmıştı. Kadının intihar ettiğini iddia eden Danış ise tutuklanmıştı.

33 yaşındaki Sevcan’ın ailesi de ölümün intihar değil cinayet olduğunu savunuyor.

Sevcan’ın babası emniyette verdiği ifadesinde, “Kızımla olaydan saatler öncesinde görüntülü konuşuyorduk, sonra birden Kenan telefonu kızımın elinden aldı. Sonrasında ‘Senin bu kızını geberteceğim’ dedi. Telefon kapandı” diye konuştu.

DHA’nın haberine göre kadının annesi Seyran Tosun, Kenan Danış ile olaydan bir süre önce yapılan telefon görüşmelerinin cep telefonu görüntülerinin kanıt olarak sundu.

Görüşmede, tartışma sonrası eve gelen polisle ilgili Danış’ın, “Polisi sen mi aradın?” şeklinde soru sorduğu anne Tosun’un “Ben aradıysam çocuklarımın ölüsünü öpeyim” diye yanıt verdiği duyuluyor.

Bunun üzerine Danış’ın, “Sen o çocuklarını buraya göndermezsen bu çocuğunun ölüsünü öpeceksin. Ne kadar evladın varsa hepsini buraya gönder aynı anda” dediği görüntülere yansıyor.

Ardından Danış’ın “Kıtır kıtır kesmezsem insan değilim” dediği duyuluyor. Bu sırada Sevcan Demir’in annesine “Anne kapat telefonu” dediği duyuluyor.

Bir başka konuşmada ise Danış’ın, kızını telefona isteyen anne Seyran Tosun’a “Öldü öldü başında bekliyorum” dediği duyuluyor.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Gözaltına alınıp yakılan Mirze Ateş’in akıbeti soruldu    
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.