Ana SayfaManşetKadıköy’de “cinsel saldırı” iddiası

Kadıköy’de “cinsel saldırı” iddiası

HABER MERKEZİ – Kadıköy’deki bir muayenehanede temizlik işçisi olarak çalışan bir kadın, yanında çalıştığı diş hekiminin cinsel saldırısına maruz kaldığını duyurunca söz konusu kişi gözaltına alındı.

İstanbul’un Kadıköy ilçesi Bahariye Caddesi’nde kliniği bulunan Diş Hekimi İ. B. iddiaya göre, yanında temizlik işlerinde çalışan mülteci kadına tecavüz girişiminde bulundu.

Kadının yardım çığlıkları sonrası çevredekiler binaya koşarak kadını kurtardı.

Kadınlar, saldırgan erkeği yere oturtarak kaçmasına izin vermedi ve “Burada bir kadına tecavüz girişiminde bulunan bir alçak adam var” diye teşhir etti.

Vücudundan darp izleri bulunan mülteci kadın ile fail erkek ifadeleri alınmak üzere sağlık kontrolünün ardından karakola götürüldü.

‘Tabelasını sökmeye çalıştı’

Ekmek ve Gül’den Hilal Tok’a konuşan görgü tanıklarından İdil Kartal, yakın bir yerde arkadaşlarıyla birlikte oturduklarını, çığlıkları duyunca binaya koştuklarını anlattı:

Bizim bulunduğumuz yerin karşı binasında zaten bu klinik. Kliniğin iki üst katındaki terastan bir kadın ‘bana tecavüz ediyorlar, kurtarın’ diye bağırmaya başladı. Arkadaşlarımız da binanın girişini bulmak için arka tarafa geçti o sırada kadın adamın telefonunu aşağıya attı, ben de telefonu aldım Intagram profiline baktım kim olduğunu anladım. Arkadaşlarımız yukarıya çıkıp adama müdahale ettiler.

Polisler olay yerine geldiği zaman İ. B., ‘Ayakkabılarımı alacağım’ diyerek kliniğe çıktı ve caddeye bakan tabelasını söktü ifşa olmamak için. Ben de sonradan binanın arka tarafına gidip oradaki tabeladan video çektim. Şu anda adam Rıhtım Karakolu’nda. Kadının her yeri darp içindeydi. Kadını da Rıhtım Karakolu’na götürdüler şikayetçi olması için. Arkadaşlarımız da karakola ifade vermeye gitti. Kadın göçmen bir işçi imiş, yanında temizlik işçisi olarak çalışıyormuş.




Önceki Haber
Kavgaya müdahaleye giden polis iki kişiyi silahla vurdu
Sonraki Haber
Corona virüsünden 236 kişi daha hayatını kaybetti