Ana SayfaToplumsal CinsiyetAnkara’da tecavüze uğrayan kadının intihar ettiği iddiası

Ankara’da tecavüze uğrayan kadının intihar ettiği iddiası

HABER MERKEZİ – İki erkeğin tecavüzüne maruz kalan Edanur Kaplan, faillerin serbest bırakılması sonrası intihar ettiği iddia edildi.

Ankara’da 30 Haziran’da iki erkeğin tecavüzüne maruz kalan Edanur Kaplan (18) isimli kadının, tecavüz faillerinin serbest bırakılması sonrası ailesine bir mektup bırakarak intihar ettiği iddia edildi.

Edanur’un arkadaşı olduğu belirtilen bir kişi sosyal medyada, Edanur Kaplan’a iki kişinin tecavüz ettiğini ve tecavüz faillerinin serbest bırakıldıklarını belirtti.

Edanur Kaplan’ın annesine atfen bıraktığı belirtilen mektup şöyle:

Anne küçük kızın bazı şeylere dayanamıyor artık. Kızını çok harcadılar. Kimseye bir şeyini anlatamadı, hep içine attı ama o da çok birikti dayanamıyor artık hiç. Bir şeylerin güzel olacağına inancı kalmadı. Her gün canı acıyacağına 1 gün acısın deyip gidiyorum. Hakkını helal et. Ömer’i, ablamı, Aleyna’yı, Almanya’yı çok seviyorum. Unutmayın beni, hakkımı yerde bırakmayın lütfen. Ben katlanamıyorum, dim dik duramıyorum, siz durun ama. Neyse hepinizi çok seviyorum. İyi bakın kendinize ben yapamadım ama siz hep güzel günleriniz için yaşatın.

Edanur Kaplan’ın intihar ettiği iddiasının ardından çok sayıda kadın, #edanuriçinadalet etiketi ile faillerin serbest bırakılmasına tepki gösterdi.




Önceki Haber
Gazeteci Deniz Fırat mezarı başında anıldı
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.