Ana SayfaGüncelSedat Peker’den ATK iddiası: İstedikleri raporu çıkarıyorlar

Sedat Peker’den ATK iddiası: İstedikleri raporu çıkarıyorlar

HABER MERKEZİ – Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, geçen yıl ölen AKP kurucularından Burhan Kuzu’nun suç örgütü liderleriyle ilişkilerini anlatan paylaşımlarda bulundu. Kuzu’nun ATK’dan istediği raporu çıkarttığını gösteren WhatsApp yazışmalarını paylaşan Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da Aleyna Çakır cinayetinden yargılanan Ümitcan Uygun için aynı şekilde rapor çıkarttığını iddia etti.

Organize Suç örgütü lideri Sedat Peker iki gün önce Aleyna Çakır’ı öldürmekten yargılanan Ümitcan Uygun’un nasıl tahliye edildiğini açıklayacağını duyurmuştu.

Bugün Twitter hesabından uzun bir paylaşım yapan Peker, sistemin nasıl işlediğini anlattı.

AKP’nin kurucularından ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin mimarlarından geçen yıl hayatını kaybeden Burhan Kuzu’nun çete liderlerinin karanlık işlerini yürüttüğünü öne süren Peker, Burhan Kuzu’nun Adli Tıp Kurumu’ndan (ATK) da istediği şekilde rapor çıkarabildiğini iddia etti.

Peker bununla ilgili Kuzu’ya ait olduğunu öne sürdüğü WhatsApp yazışmalarını da yayınladı.

Konuyu Aleyna Çakır’ı öldürmekten yargılanan ve dün de Esra Hankulu’nu “kasten öldürmek”ten tutuklanan Ümitcan Uygun’un Aleyna Çakır cinayetinden nasıl tahliye olduğunu açıkladı.

Peker, Aleyna Çakır’ın ölümünün baş şüphelisi olan Uygun’un serbest bırakılmasının arkasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun olduğunu iddia etti.

‘Kadın cinayetlerinin üzeri örtüldü’

Elazığ’da evinde cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Yeldana Kaharman gibi Aleyna Çakır’ın ölümünün de üzerinin örtüldüğünü belirten Peker’in açıklamaları şöyle:

Bu anlattıklarımın doğruluğu da yayınladığım Whatsapp yazışmaları ve ses kayıtlarıyla ortadadır. Bir gün bu konularla ilgili yargılamalar başladığında HTS kayıtları da çıkarılıp dosya sübuta erecektir, yani tamamlanacaktır. İşte o zaman bu suçlara karışan süslü sülüyü ve diğer görevlileri hiç kimse ama hiç kimse kurtaramayacaktır. Ak Parti milletvekili tolga ağar tarafından tecavüze uğrayıp intihar ettiği söylenen Yeldana Kaharman kardeşimizin olayında olduğu gibi, Aleyna Çakır kardeşimizin ölüm olayında olduğu gibi… hiçbir suçlu ceza çekmeyecektir. Çünkü bir kişinin yargılanıp ceza alması için asıl olan tek şey adli tıp raporudur. Adli tıp raporlarının gerektiği bedel ödenerek nasıl çıkarıldığını Burhan Hoca’nın Whatsapp yazışmalarından net olarak görebilirsiniz. tolga ağarı kurtarmak için adli tıp raporu hemen hazırlanıyor, Aleyna Çakır kardeşimizin ölümünden sorumlu tutulan ümit can uygunun kurtulabilmesi için gerekli adli tıp raporu da şahsın babası süleyman soylunun yakın arkadaşı olduğu için gerektiği şekilde hemen hazırlanıyor.

Ancak unutulan bir şey var, ümit can uygun dışarıda özgürce gezerken bu sefer başka bir kardeşimizin, Esra Hankulu’nun ölümüne sebep oldu. Gerçi bu paylaşımdan sonra adli tıptan artık istediği raporları çıkaramayacakları için kurtulabilmesi pek mümkün olmaz.




Önceki Haber
Kayıp yakınları Buluttekin ve Er'in akibetini sordu
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.