Ana SayfaGüncelArkadaşı, başını omzuna koyunca: İki öğrenci otobüste saldırıya uğradı, herkes izledi

Arkadaşı, başını omzuna koyunca: İki öğrenci otobüste saldırıya uğradı, herkes izledi

HABER MERKEZİ – Kocaeli’de iki üniversite öğrencisi, biri diğerinin omzuna başını yasladığı için saldırıya uğradı. Öğrencilere, “Benim çoluk çocuğum var, kendinizi düzeltin” diyerek saldıran kişi öğrencileri ölümle tehdit ederken, araçtakiler ve şoför şiddete seyirci kaldı. Öğrencilerden Rozerin Aykul, “Şoförün ve diğer yolcuların, bize saldırıyı film izler gibi izlemesi bizi daha çok üzdü” dedi.

Kocaeli’de iki üniversite öğrencisi belediye otobüsünde saldırıya uğradı.

Öğrencilerin saldırıya uğrama nedeni ise birinin diğerinin omzuna başını yaslaması.

Özgür Kocaeli’den Ahmet Serimer’in haberine göre Kocaeli Üniversitesi öğrencisi olan Yağız Berke Birtane, okul arkadaşı Rozerin Aykul’un omzuna başını yasladığı sırada oturdukları koltuğun iki sıra gerisinden gelen bir kişinin saldırısına uğradı.

Aykul’un başına yumruk atan saldırgan, “Benim çoluk çocuğum var. Kendinizi düzeltin” dedikten sonra Birtane’ye bir de kafa attı. Saldırganın eşi de Aykul’a vurdu.

Saldırganlara kimse müdahale etmezken, saldırganın şoföre seslenip “Aracı durdur. Şunları öldüreceğim” dediği ve eşinden bıçak istediği öne sürüldü.

Habere göre ooför, aracı Yeşilova Muhtarlığı önünde durdurdu. Öğrenciler polisi arayıp şikayetçi oldu.

“Araçtakilerin saldırıyı film gibi izlemeleri daha çok üzdü”

112 ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası öğrenciler, hastaneye gidip darp raporu aldı, ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Yaşananları şöyle anlattı, “Gün boyu ders çalıştık, yorgunduk. Arkadaşım, başını omzuma koydu. Ne olduğunu anlamadan saldırıya uğradık” sözleriyle anlatan Rozerin Aykul, araçtakilerin saldırıya seyirci kalması karşısındaki duygularını ise şöyle anlattı:

Şoförün ve diğer yolcuların, bize saldırıyı film izler gibi izlemesi bizi daha çok üzdü.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Romalı şair Ovidius'a verilen sürgün cezası 2 bin yıl sonra iptal edildi
Sonraki Haber
'Siyaset yapmıyorum' diyen Dilmen: Ailesi haram yemez, Erdoğan parkasız bir Deniz Gezmiş