Ana SayfaToplumsal CinsiyetDinlenme tesisine aracıyla daldı: Bir kişi öldü, yaralılar var

Dinlenme tesisine aracıyla daldı: Bir kişi öldü, yaralılar var

HABER MERKEZİ – Kocaeli Çayırova’da, dinlenme tesisine dalan Naci Ak idaresindeki cip, park halindeki araçlara ve yayalara çarptı. Olayda Afganistanlı bir kişi hayatını kaybederken, ikisi ağır sekiz kişi yaralandı. Ak’ın dinlenme tesisine dalmadan önce araçta bulunan evli olduğu kadına “Bugün ikimiz de öleceğiz” dediği öğrenildi.

Kocaeli’nin Çayırova ilçesi TEM Otoyolu Şekerpınar Gişeleri mevkiinde bulunan dinlenme tesisinde bu sabah saatlerinde ölümlü bir olay gerçekleşti.

İHA’nın haberine göre, Ankara istikametinde seyir halinde olan Naci Ak idaresindeki cip, bir anda yoldan çıkarak dinlenme tesisine daldı.

Cip tesiste park halinde bulunan üç otomobile çarpıp, yayaların arasına da daldı.

Daha sonra aracından inerek elindeki bıçakla kendisine zarar vermeye çalışan Naci Ak, evli olduğu Semra Kahramanoğlu Ak ve yayalar ile cipin çarptığı otomobillerde bulunan toplam sekiz kişi yaralandı.

Olayı görenlerin ihbarı üzerine dinlenme tesisine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Afganistanlı bir kişi yaşamını yitirdi

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Ekipler tarafından Naci Ak’ın cipi ile çarptığı otomobilin sürücüsü Afganistanlı Khalı Amanullah’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Hastanelere kaldırılan sekiz yaralıdan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, yapılan incelemelerin ardından Khalı Amanullah’ın cansız bedeni morga kaldırıldı.

“Bugün ikimiz de öleceğiz” demiş

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, cip sürücüsü Naci Ak’ın evli olduğu Semra Kahramanoğlu Ak ifadesinde, “Bugün ikimiz de öleceğiz” diye bağıran Ak’ın aracını dinlenme tesisindeki park halindeki araçların üzerine sürdüğünü belirtti.

Olayın ardından Naci Ak’ın araçtan indikten sonra bıçakla boğazını kestiğini, kendisine de zarar vermesinden korktuğunu, ancak tesiste bulunanların araya girdiğini kaydetti.

Kendisine zarar veren Naci Ak’ın ise yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü bildirildi.




Önceki Haber
Trump'tan geri adım: Yaptıklarının bedelini ödeyecekler
Sonraki Haber
Gazeteci Metin Göktepe'nin öldürülmesinin üzerinden çeyrek asır geçti