Ana SayfaGüncelİnce’nin adaylığına hükümetten yorumlar

İnce’nin adaylığına hükümetten yorumlar

HABER MERKEZİ – Ulaştırma Bakanı Arslan, İnce’nin adaylığına ilişkin, “Kendinize güvenmiyor, rakibinizi ekarte etme yolunu izliyorsunuz” yorumunda bulundu. Başbakan Yıldırım ise “Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Muharrem İnce, milletvekillerinin oy birliğiyle aldığı kararla partisinin cumhurbaşkanı adayı olarak belirlendi.

İnce’nin CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasına ilişkin hükümetten ilk yorum Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’dan geldi.

Arslan, İnce’nin adaylığına ilişkin, “Kendinize güvenmiyor, rakibinizi ekarte etme yolunu izliyorsunuz” ifadesini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım da Muharrem İnce’nin adaylığına ilişkin yorumda bulundu.

Gazetecilerin İnce’nin adaylığı ilgili sorusuna Yıldırım, “Hayırlı uğurlu olsun. 24 Haziran’da söz de karar da milletin olacaktır” yanıtı verdi.

AKP’li Turan: İnce’nin adaylığı güzel taktik

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, İnce’nin adaylığıyla ilgili “Güzel taktik” yorumunu yaptı, CHP’yi ‘entrikaların partisi’ olarak niteledi.

Turan, Twitter’dan yaptığı açıklamada “Güzel taktik. Parti delegesinden takdir görmeyeni CB adayı yap, rakipten kurtul, parti sana kalsın. CHP bir kez daha Türkiye’yi yönetmeye aday bir parti olmadığını, entrikaların partisi olduğunu gösterdi” dedi.

Turan ayrıca, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘gizli bir Recep Tayyip Erdoğan haranı’ olduğunu öne sürdü.


Resmen: CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce

Previous post
‘The Rain’den Türkçe altyazılı özel video: ‘Kuru kal, hayatta kal’
Next post
Nobel Edebiyat Ödülü bu yıl verilmeyecek