Ana SayfaGüncel“Better Call Saul”un 4. sezonundan fragman yayınlandı

“Better Call Saul”un 4. sezonundan fragman yayınlandı

HABER MERKEZİ – ‘Breaking Bad’in spin-off dizisi ‘Better Call Saul’un 4. sezonundan fragmanı yayınlandı.

‘Breaking Bad’in spin-off* dizisi ‘Better Call Saul’un 4’üncü sezonu 6 Ağustos‘ta yayınlanmaya başlayacak.

Dizinin dördüncü sezonundan, tanıtım fragmanının ardından yeni bir fragman yayınlandı.

Filmloverss’ın haberine göre 4. sezonun daha karanlık olacağını söyleyen dizinin yaratıcılarından Vince Gilligan, bu sezonla birlikte ‘Better Call Saul’un ‘Breaking Bad’le daha fazla iç içe geceğini belirtti. Bu durum, Breaking Bad’deki bazı karakterlerin geri döneceği anlamına geliyor.

Dizinin 4. sezonundan yayınlanan fragman şöyle:



‘Better Call Saul’un 4. sezon sinopsisi ise şöyle:

“Better Call Saul’un 4. sezonunda, Chuck’ın ölümü, Jimmy McGill’in ( Bob Odenkirk) Saul Goodman’a dönüşümünü hızlandırdı. Bu kaybın ardından Jimmy, avukat olarak geleceğini ve Kim (Rhea Seehorn) ile ilişkisini tehlikeye sokacak olan suç dünyasına adım atıyor. Chuck’ın (Michael McKean) ölümü, eski meslektaşları Howard’ı (Patrick Fabian) ve Kim’i derinden etkilemekte ve ikisi de McGill Kardeşler’in ateşlediği bir savaşın karşıt taraflarında bir kez daha yer alıyor. Bu arada, Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) Madrigal Electromotive’in en yeni güvenlik danışmanı olarak daha aktif bir rol üstleniyor. Hector’un çöküşü Albuquerque yeraltı dünyasında şok dalgaları yaratırken; bu durum, Gus Fring’in (Giancarlo Esposito) yükselişine zemin hazırlar. Hector, Gus ile Nacho’yu (Michael Mando), onların planlarını parçalayan bir kaosun içerisine sürükledi. Gus rotayı değiştirirken, Nacho kendini ölümcül güçlerin içinde bulur.”


*Orijinal medya yapımının içerisindeki bir bölge ya da birkaç karakter üzerinde daha iyi yoğunlaşabilmek amacıyla oluşturulmuş bir televizyon programı, radyo programı, video oyunu ya da filmdir.
Previous post
Minibüs tarım işçilerini taşıyan traktöre arkadan çarptı: 20 yaralı
Next post
İnce’den 'kurultay' resti, Kılıçdaroğlu'ndan 'nezaketsizlik' çıkışı