Ana SayfaGüncelDevlet Bahçeli hastaneden taburcu edildi

Devlet Bahçeli hastaneden taburcu edildi

HABER MERKEZİ – Sabah saatlerinde hastaneye kaldırılan MHP Genel Başkanı Bahçeli taburcu oldu. Bahçeli’nin üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı.

Başkent Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan MHP, genel başkanlarının sağlık durumunun iyi olduğu, tansiyon ve şeker için rutin kontrollerini yaptırmak için hastaneye gittiğini belirtti.

Bahçeli’nin durumu ile ilgili açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da “beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir problemi yoktur” dedi.

“Bugün sabah saatlerinde Sayın Genel Başkanımız mide bulantısı şikayetiyle hastaneye müracaat etti. Hastaneye intikalinden itibaren kendisinin tetkikleri yapılmaktadır.
“Bazı sosyal medya alanlarında ifade edildiği gibi beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir problemi yoktur. Şu anda şuuru açık, konuşabilen bir durumdadır. İstirahat etmektedir.
“Bu açıklamayı, hastane başhekimliği daha geniş bir şekilde ilerleyen saatlerde yapacaktır. Genel Başkanımızın durumu son derece iyi ve mükemmel durumdadır.”

Devlet Bahçeli’nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker ise Twitter üzerinden yaptığı açıklamada MHP liderinin “üst solunum yolu enfeksiyonu” nedeniyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

“Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır. Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor.”

Taburcu oldu

MHP lideri Bahçeli, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bahçeli’yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettikten sonra açıklama yaptı.

“Kendisini ziyaret ettim, birazdan taburcu olacaklar. Genel durumu son derece iyi. Hastanede yatışının zorunlu olabileceği bir durum söz konusu değil.
“Ateş şikayetiyle gelip genel tetkikleri yapıldı, bir üst solunum yolu olduğu anlaşıldı ve tedaviye başlandı. Bundan sonra tedavisi evinde devam edecek. Ciddi bir durum yok.”

71 yaşındaki Devlet Bahçeli, 2016 yılında özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuştu.

Previous post
Nedeni güvenlikmiş: Adana Valiliği, Kürtçe tiyatro oyununa izin vermedi
Next post
8. Sarıyer Edebiyat Günleri'ne geri sayım başladı