Ana SayfaGüncelDiyarbakır Kitap Fuarı başlıyor

Diyarbakır Kitap Fuarı başlıyor

HABER MERKEZİ – Dokuz gün sürecek olan Diyarbakır Kitap Fuarı, 28 Eylül’de kapılarını açıyor. 6 Ekim’e kadar devam edecek  ve TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuar kapsamında, pek çok önemli yazar okurlarıyla buluşacak.

Diyarbakır Kitap Fuarı, 28 Eylül – 6 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Yedinci kez gerçekleştirilecek olan fuara pek çok önemli yazar ve şair katılacak.

Fuar kapsamında, aralarında Adnan Özyalçıner, Canan Tan, Ahmet Telli, Mine Söğüt, Altan Öymen, Aytül Akal, Ahmet Şimşirgil, Latife Tekin, Bahadır Yenişehirlioğlu, Feryal Saygılıgil, Kemal Hamamcıoğlu, Lal Laleş, Birsen Ekim Özen, Şener Özmen, Kemal Varol, Ayşe Hür, Şeyhmus Diken, Berken Bereh, Gaye Boralıoğlu, Erdoğan Aydın, Toprak Işık, Gülseren Budayıcıoğlu, Selim Temo, Çiğdem Gündeş, Vecdi Erbay ve İsmail Beşikçi’nin de bulunduğu pek çok yazar ve şair okurlarıyla bir araya gelecek.

Fuara 130 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 75 kültür etkinliği düzenlenecek.

Etkinlikler ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacak.

Girişin ücretsiz olduğu Diyarbakır Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30 saatleri arasında, kapanış gününe kadar ziyaret edilebilecek.




Önceki Haber
Endonezya'da binler evlilik dışı cinsel ilişkiyi yasaklayan tasarıya karşı sokakta
Sonraki Haber
Güvenlik politikaları her zaman işe yarar mı? – Hasan Doğan