Ana SayfaGüncelÇakıcı’dan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na tehdit

Çakıcı’dan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na tehdit

HABER MERKEZİ – Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tehdit ve hakaret içerikli bir mesaj yazdı.

Nisan ayında infaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye edilen suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, dünkü grup toplantısında iktidarın “hukuk reformu” sözlerini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etti.

Kılıçdaroğlu’na hakaret de eden Çakıcı, Twitter hesabından paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

Bana bak dürzü, Saray diye ifade ettiğin o Külliye, devletimizin en üst makamıdır, millet adına devletin yanında olmak Sayın Bahçeli için bir yaşam tarzıdır. Bekçi kavramını farklı anlamda kullanmışsan köpeklik yaptığın vatan hainleri ile Bahçeli’yi bir potaya koyarsan hayatının en büyük hatasını yaparsın ben yaşarken ölçündeki söylemlerinin dışına çıkarsan seni bakla kazığı ila tanıştırırım. Bak Kemal Kılıçdaroğlu, kitle psikolojisi ile sana hainler gaz verir, zorda yanında olmazlar. Onun için sana akıllı ol!!! diyorum.

Çakıcı’nın bu ifadelerine CHP’lilerden tepki geldi. Pek çok CHP’li sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla savcıları göreve çağırdı.

Kılıçdaroğlu ne demişti?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Meclis grup toplantısında AKP’nin yargıda reform yapacaklarına dair iddiasını eleştirmiş ve “Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçıları serbest bırakıp düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin?” demişti. Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye de tepki göstererek, “Çok sık eleştiriyor CHP’yi, ona o görev verilmiş bekçilik yaptığı için” ifadelerini kullanmıştı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kemal’in çığlığı: Bir dönemi taşır ve tarih olur
Sonraki Haber
Covid-19 pandemisinde vaka sayısı 56 milyona dayandı