Ana SayfaGüncelSteven Soderbergh’in yeni filmi: “Let Them All Talk”

Steven Soderbergh’in yeni filmi: “Let Them All Talk”

HABER MERKEZİ – Steven Soderbergh’in komedi türündeki “Let Them All Talk” adlı yeni filminden ilk fragman yayımlandı. Filmin başrollerinde Meryl Streep ve Gemma Chan yer alıyor.

Steven Soderbergh imzalı Let Them All Talk, 10 Aralık’ta izleyici ile buluşacak.

Soderbergh’in yeni filmi, WarnerMedia’nın Mayıs ayında yayın hayatına başlayan yeni dijital platformu HBO Max için haklarını satın aldığı ilk film olma özelliğini taşıyor.

Filmin başrollerinde usta oyuncu Meryl Streep ve Captain Marvel‘dan tanıdığımız Gemma Chan yer alıyor.

Streep ve Chan’e Oscar ödüllü oyuncu Dianne Wiest ile Candice Bergen ve Lucas Hedges eşlik ediyor.

Soderbergh’in komedi türündeki yeni filminde Meryl Streep, biraz eğlenmek ve eski yaraları sarmak için eski arkadaşlarıyla birlikte bir yolcu gemisiyle seyahate çıkan başarılı bir yazarı canlandırıyor. Yazara bu seyahatte eşlik eden genç yeğeni, kısa süre içinde başarılı bir yazar temsilcisi ile yakınlaşmaya başlıyor.

FilmLoverss’ın IndieWire’dan aktardığı habere göre daha önce iPhone ile film çeken Soderbergh’in yeni filmini de oldukça sınırlı imkanlarla çektiği, filmde ses ekipmanları dışında alışıldık film ekipmanlarının çoğunun kullanılmadığı belirtiliyor.

Ayrıca Soderbergh’in çoğu zaman eline kamerasını alıp bir tekerlekli sandalyede aksiyonu takip ettiği ve filmin senaryosunun da sadece olayları temel hatları ile anlattığı, geri kalanını sette oyuncuların doğaçlama yaparak tamamladığı ifade ediliyor.

“Let Them All Talk”tan yayımlanan ilk fragmanı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Madenciler İçişleri Bakanı Soylu ile görüşecek
Sonraki Haber
Suruç Katliamı Davası: 'Kilit isme' takipsizlik kararı verilmiş