Ana SayfaGüncelMelih Gökçek’ten gazeteci Nevşin Mengü’ye tehdit

Melih Gökçek’ten gazeteci Nevşin Mengü’ye tehdit

HABER MERKEZİ – Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı AKP’li Melih Gökçek, gazeteci Nevşin Mengü’yü sosyal medya üzerinden “Otur yerinde be kadın. İnsanları tahrik edip durma. Sana öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın” sözleriyle tehdit etti.

Gazeteci Nevşin Mengü, Boğaziçi Üniversitesi’ne “Kabe üzerine şahmeran temalı figür ve LGBT-İ bayrak teması” içeren resim asıldığı iddiasıyla iki öğrencinin tutuklanmasını eleştirdi.

Mengü, konuya ilişkin, “Kabe kutsal da, Kabe’nin resmine illüstrasyon yapmak niye dini değerlerle dalga geçmek oluyor? Dalga da geçmiyor gençlerin yaptığı illüstrasyon. İçine şahmeran koyup toplumsal cinsiyetin geleneksel değerler içerisindeki varlığını anlatan birşey aslında. Bu çocuklar sanki inanılmaz bir şey yapmış gibi tutuklandı” dedi.

Mengü’nün bu paylaşımını alıntılayan, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı AKP’li Melih Gökçek, Mengü’yü sosyal medya üzerinden, “Otur yerinde be kadın… İnsanları tahrik edip durma” diyerek “Sana öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın” sözleriyle tehdit etti.

Nevşin Mengü de Gökçek’in bu paylaşımına “Bu da kendini Cumhurbaşkanı’na gösterme çabasında. Eski belediye başkanı, yeni trol. Yazık” diyerek yanıt verdi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Erdoğan CHP'yi tiye aldı: Mumla arasak bulamayacağımız bir rakiple karşı karşıyayız
Sonraki Haber
HDP'den TBMM Başkanı Şentop'a ziyaret