Ana SayfaGüncelPandemi sırasında geçen bir film: ‘In the Earth’

Pandemi sırasında geçen bir film: ‘In the Earth’

HABER MERKEZİ – Ben Wheatleey’nin yeni filmi bir pandemi sırasında geçiyor. “In the Earth” adını taşıyan filmden ilk fragman da yayımlandı.

Kill List, High Rise, Free Fire gibi filmlerle tanınan Ben Wheatley, bu yıl yeni filmi “In the Earth” ile sinemaseverlerin karşısına çıktı.

Yönetmenin Covid-19 pandemisi esnasında yaşananlardan esinlenerek çektiği film, dünya prömiyerini Sundance Film Festivali’nde yaptı.

Pandemi sırasında geçen filmde, bilim insanı Martin Lowery (Joel Fry), kayıp kişileri aramak için ormanın derinliklerine gönderiliyor. Bu yolculuğunda ona park görevlisi Alma (Ellora Torchia) eşlik ediyor.

FilmLoverss için kaleme aldığı ‘Sundance Film Festivali Değerlendirmeleri‘nde Kaan Karsan, In the Earth’ü şöyle anlatıyor:

In the Earth bir virüs tarafından mahvedilmiş, hapsedilmiş, lağvedilmiş bir dünyada geçiyor; tıpkı şu an penceremizden bakıp da gördüğümüz dünya gibi. Zaten bu ‘yeni normal’den çıkmış bir film olduğu da her anında hissediliyor. Eski dünyada bulunamayan cevaplar belki de doğada, mitlerde, yürünecek tekinsiz bir ormanda. Fakat tabii ki eldekilerden daha okkalı, daha çetin sorular da orada. Birbirlerini pek de yakından tanımayan iki başkarakterimiz varoluşsal sorunlarını daha da dipsizleştirmek üzere doğanın derinliklerine yürüyorlar.

ABD’de 30 Nisan’da vizyona girecek filmden yayımlanan ilk fragmanı aşağıdaki bağlantında izleyebilirsiniz.


Kaynak: FilmLoverss

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kürşat Ayvatoğlu serbest bırakıldı, başsavcılıktan açıklama geldi
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.