Ana SayfaGüncelReha Erdem imzalı ‘Seni Buldum Ya!’dan ilk fragman

Reha Erdem imzalı ‘Seni Buldum Ya!’dan ilk fragman

HABER MERKEZİ – Reha Erdem’in çevrimiçi ortamda çektiği “Seni Buldum Ya!” adlı filminden ilk fragman yayımlandı. 13 Mart’ta MUBI’de izleyici ile buluşacak olan film, karantinayı fırsat bilip online bir suç ağı kurmuş iki dolandırıcının hikayesini anlatıyor.

Reha Erdem’in yönettiği Seni Buldum Ya!, 13 Mart’ta dijital platform olan MUBI’de izleyici ile buluşacak.

Covid-19 salgını nedeniyle karantina sürecinde İstanbul’da çekilen ve Zoom üzerinden oyuncuları buluşturan filmden ilk fragman yayımlandı.

Film, karantinayı fırsat bilip çevrimiçi bir suç ağı kurmuş iki dolandırıcının ve bu ağa yakalanan insanların yaşadığı olayları anlatıyor.

Yapımcılığını Ömer Atay ve Serra Ciliv’in üstlendiği filmde oyuncular özel olarak kendileri için yazılan rollerde ve kendi evlerinde yer alıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda; Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Bülent Emin Yarar, Tilbe Saran, Ezgi Mola, Taner Birsel, Tansu Biçer, Esra Bazen Bilgin ve Ecem Uzun yer alıyor.

Reha Erdem hakkında

1960’da İstanbul’da doğdu.

Galatasaray Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi’nde eğitim gördü.

Paris’te VIII Üniversitesi’nde Sinema ve Plastik Sanatlar bölümünü bitirdi. Ardından aynı okulda Plastik Sanatlar alanında Yüksek Lisans eğitimi aldı.

1989 yılında, Fransa-Türkiye ortak yapımı olan ilk uzun metrajlı filmi A Ay‘ı çekti.

Erdem ardından Kaç Para Kaç (1999), Korkuyorum Anne (2004), Beş Vakit (2006), Hayat Var (2008), Kosmos (2009), Jin (2013), Şarkı Söyleyen Kadınlar (2013) ve Koca Dünya (2016) filmlerini çekti.

Reha Erdem, bunların yanı sıra, kısa filmler, reklam filmleri ve Jean Genet’nin Hizmetçiler oyununu sahneye taşıdı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Covid-19 pandemisi: Önlemlerin esnetilmesi için erken
Sonraki Haber
Myanmar'da darbe karşıtı protestolar: Can kaybı 50'yi aştı