Ana SayfaGüncelPeker’den yeni iddialar: Soylu, İbrahim Kalın’ı takip ettiriyor

Peker’den yeni iddialar: Soylu, İbrahim Kalın’ı takip ettiriyor

HABER MERKEZİ – Organize Suç Örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı yeni videoda önemli iddialarda bulundu. Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ı takip ettirdiğini öne sürdü.

Organize Suç Örgütü lideri Sedat Peker “Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülür” başlığıyla 6. videoyu yayınlayarak, önemli yeni iddialarda bulundu.

Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ı takip ettirdiğini iddia etti.

Peker’in bugün yayınladığı 6. videoda konuyla ilgili söyledikleri şöyle:

“İbrahim Kalın buna destek veriyor. Bu İbrahim Kalın’ı takip ettiriyor biliyor musunuz? Günün bombalarından biri bu olsun. Senin haberin yok, sana kıyağım olsun. O Resul var ya, tak bir tanesi resimleri vermiş. Özel Kalem Müdürü Hasan Bey’i de takip ettiriyorlar. Hadi, Mübariz’i korumak için haberler yaptığında kendini yaktın. Böyle bir şey diyen şerefsizdir diyor, bana şerefsiz diyorsun. Ne yapsaydım? Hadi’ye diyor ki, sen yürek mi yedin. Onu diyor Azerbaycan istedi, tutuklanmasını. Lan böyle bir şey olur mu? Azerbaycan istedi…”

Hürriyet gazetesine baskın

2015 yılında Hürriyet gazetesine yönelik baskının başında, isim vermeden o dönem AKP Milletvekili olan Abdurrahim Boynukalın’ın bulunduğuna işaret eden Peker, olayı şöyle anlattı:

“Bizim gençlik kollarından bir takım arkadaşlar gidecek, ama onlar profesyonel değil, sen böyle arkada’ dedi milletvekili, tamam dedim, ben gönderdim. Savcılar alın size ağır delil, ikrar; Milletvekili rica etti, ben de yaptırdım. Baskından önce gelen milletvekilinin telefon sinyallerine de bakabilirsiniz. Eeee, Aydın Doğan yaşlı adam, bir yandan ölüm korkusu sardı, bir yandan devam eden mahkemeler, ben ölürüm çocuklarıma dert kalmasın diye düşündü, ondan sonra hoopp… (Hürriyet gazetesinin Demirören’e satışı…) Senin (Demirören) oturduğun koltukta benim emeğim var.”

‘Arabanı süren şoför…’

Soylu’nun plancı olduğunu ifade eden Peker, “Ama Allah yardım etti pisliklerin ortaya çıktı. Bizi yenemezsin. Bir de diyorlar FETÖ’den bilgi alıyor diye, FETÖ kim… Biz milyonlarca kişiyiz, belki senin arabanı süren şoför kardeş, belki sana yemek getiren, belki bahçıvan, gittiğin yerdeki… Biz herkesten kalabalığız, vatan fedaileri, arasında gözle görülmeyen bağlar vardır…”

Peker, konuşmasının devamında “Bu sefer yolladığınız aracılarla beni kandıramayacaksınız. Çünkü ölümler insanlara bilgi bırakır” dedi.

Soylu’nun oğluna dair iddia

Soylu’nun 1,5 sene önce dünyanın en büyük uyuşturucu operasyonu diye operasyon yaptırdığını anlatan Peker, konuşmaya şöyle devam etti:

“Dünyanın en büyük uyuşturucu operasyonunda yarım kilo uyuşturucu olmaz mı, nerede bu uyuşturucu. Allah aşkına dinleyin sayın savcılar delilleriyle anlatacağım. O operasyonda Nevzat Kaya var, Yeniköy Motors’un sahibi… Operasyondan 10 gün öncesine kadar kendi bindiği arabada Süleyman Soylu’nun oğlunun ihtisaslı plakası var. Yani Emniyet’ten, ordan burdan geçer çünkü İçişleri Bakanı’nın ailesine ait görünüyor plaka, durdurulmaz, ayrıcalıklı benim gibi. Ben de o zaman ayrıcalıklıydım, şimdi küstüm, ayrıcalıklarımı aldılar elimden..

Operasyondan 10 gün önce gidiyor, Engin oğlun, böyle böyle büyük bir operasyon olacak, bu ihtisası iptal etmemiz lazım. Tamam. Tarihine bakın operasyondan kaç gün önce? O Yeniköy Motors’un sahibi Nevzat Kaya’nın kullandığı araç plakasının ihtisası iptal edildi.

10 gün önce. İki; telefon irtibatları Engin’le ne zaman kesildi? 10 gün önce. Engin buna diyor ki, 5 milyon dolar verirsen seni bu dosyanın içinden çıkarabiliriz. O da diyor kardeşim ben onlara iki araba sattım niye para vereyim diyor. Anlamıyor. Tamam diyor. Operasyon oluyor bunu da alıyorlar. Bu cezaevinde, sonra karısı Engin’i arıyor. Ailece görüşüyorlar. Tabii bunlar dostlarına yapar en güzel özellikleri o. Biz onu çok severiz, lak boğ! Bu aslında Abdullah Öcalan’ın taktiğidir. Bunlar nereden öğrendi!”




Önceki Haber
Af Örgütü: İsviçre mültecilere sistematik işkence yapıyor
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.