Ana SayfaGüncelEmine Şenyaşar taburcu edildi: Adalet nöbetini sürdürecek

Emine Şenyaşar taburcu edildi: Adalet nöbetini sürdürecek

HABER MERKEZİ – “Adalet nöbeti” tuttuğu Urfa Adliyesi’nin merdivenlerinde sinir krizi geçirmesi sonrası, ret etmesine rağmen zorla hastaneye kaldırılan Emine Şenyaşar taburcu oldu. Doktorların dinlenmesi gerektiği tavsiyesinde bulunduğu Şenyaşar yarın erken saatlerde adliyenin önünde olacağını söyledi.

AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu yaralanan oğlu Ferit Şenyaşar ile aynı saldırıda yitirdiği eşi ve 2 oğlu için “adalet” mücadelesi veren Emine Şenyaşar, eylemlerinin 106’ncı gününde sinir krizi geçirip ret etmesine karşı zorla hastane kaldırılmıştı.

Mehmet Akif İnan Hastanesi’ne kaldırılan Şenyaşar, tansiyon ve şekerinin yükseldiği için doktorların ilaç ile müdahale etmesi sonrası taburcu edildi.

Destek çağrısı

Doktorun dinlenmesi gerektiği tavsiyesinde bulunduğu Şenyaşar,  evde duramayacağını, yarın yine adliye binası önünde olacağını belirtti.

Taburcu olduktan sonra annesi ile birlikte Suruç’ta bulunan evlerine doğru yola çıkan Ferit Şenyaşar, “Yarın yine adliyenin önünde olacağız. Mücadele etmekten, adalet talep etmekten bıkmayacağız. Destek olmak isteyen vicdanlı herkesi adliye binası önüne bekliyoruz” dedi.




Önceki Haber
Ümraniye'de erkek şiddeti: Eşi ve oğlunu öldürdü
Sonraki Haber
Prof. Dr. Üstün'den mahkeme heyetine: Kararı kendi geleceğiniz için de vereceksiniz