Ana SayfaGüncelBahçeli: Demokrasiye silah çekenler bizden uzaktır

Bahçeli: Demokrasiye silah çekenler bizden uzaktır

HABER MERKEZİ – Cumhur İttifakı’na karşı kampanyalar yürütüldüğünü savunan MHP lideri Bahçeli, “Demokrasiye silah çekenler bizden uzaktır” dedi. CHP ve HDP’yi hedef gösteren Bahçeli, “CHP ile İP, PKK’nın çizgisine taşınmışlardır. İçeridekiler gariban değil haindir, katildir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis’teki Grup Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.

Son günlerde Cumhur İttifakı’nı hedef alan kampanyalar olduğunu kaydeden Bahçeli, ”Cumhur İttifakı dünden daha güçlü şekilde ayaktadır. Demokrasiye silah çekenler bizden uzaktır. Cumhur İttifakı milli mücadele şuurudur. İttifakımızda çatlak arayanlar bundan sonra da bu yollarda nal toplamaya devam edecekler. Cumhur İttifakı sipariş üzerine kurulmadı. Bizi hiç kimse esaret altına alıp köle muamelesi yapamaz” dedi.

Hedefine yine CHP ve HDP’yi koyan Bahçeli, “CHP yönetimine göre 15 Temmuz masaldır asıl darbe ise ilan edilen OHAL’dir. CHP ile İP, PKK’nın çizgisine taşınmışlardır. İçeridekiler gariban değil haindir, katildir. Kılıçdaroğlu yalan ve iftira kampanyasına her gün yenisini eklemektedir” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün, ‘Bahçeli bütün bürokratik kadrolarını devlete yerleştiriyor’ demişti.

Bu iddialara yanıt veren Bahçeli, “MHP’nin vatanperver mensupları Türkiye’nin zencileri değildir. Bizi devlete sızan karanlık örgütlerle bir tutmak en adi cinayettir en katil cehalettir en alçak hıyanettir. Kılıçdaroğlu sana sesleniyorum; iddialarınla ilgili bir bildiğin var da açıklamıyorsan namerdin ağa babasısın. Bizim kadrolaştığımızı iddia edenlere hodri meydan” diye konuştu.




Önceki Haber
Çin’de otel çöktü: Sekiz kişi hayatını kaybetti
Sonraki Haber
Diyarbakır’ın ruhu, Çözüm Süreci ve Erdoğan