Ana SayfaGüncelErdoğan: 6 sıfırı attık, 1 milyonluk tuvalet 1 liraya düştü

Erdoğan: 6 sıfırı attık, 1 milyonluk tuvalet 1 liraya düştü

HABER MERKEZİ – Afrin’de yaptığı yağma ile dünya basınının da gündemine oturan ÖSO’yu eleştiren muhalefete tepki gösteren Erdoğan, “ÖSO’daki kerdeşlerimize iftiralar atarak Zeytin Dalı Harekatı’nın başarısını gölgelemek istediler” dedi. Giresun’da yaptığı konuşmada ayrıca 2005 yılında Türk Lirası’ndan 6 sıfır atılmasını da gündemleştiren Erdoğan, “Tuvalete 1 milyon liraya gidiyorduk, nasıldı o günler. 6 sıfırı attık, 1 milyonluk tuvalet 1 liraya düştü” diye konuştu.

Partisinin Giresun Olağan Kongresi’nde konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin’e dönük operasyona ilişkin konuştu, ÖSO’yu övdü, muhalefeti eleştirdi. Seçime değinen Erdoğan, ekonomiyle ilgili de açıklamada bulundu.

“Bir metal yorgunluğu var” sözlerini hatırlatan Erdoğan, Afrin harekâtıyla “bir diriliş hareketinin içerisine girdiklerini” belirterek, buradan seçim gündemine geçti:

“Hep daha yükseğe çıkmak daha ileriye gitmek için çaba harcadık. Oy oranımız yüzde 50 olsa bile yerinde saymak başarı değildir. AK Parti başkalarıyla dğeil, kendi elde ettiği sonuçlarla yarışmıştır.  Ülke düşmanlarına Osmanlı tokadı indirecek bir zafere koşmak istiyoruz.

Biz her an seçime hazır olan her an seçim olacakmış gibi çalışan bir siyasi hareketiz. Bu bir parti değil dava. Biz oyları yükseldikçe böbürlenen değil, büyüdükçe tevazusu artan, sorumluluğu artan bir partiyiz.

2019’da AK Parti’yi ve MHP ile yapmış olduğumuz cumhur ittifakını gelmiş geçmiş en yüksek oy oranları ile tanıştıracağız. 2019 seçimlerinde sandıkları patlatacak milletin ve ümmetin beraberliğini zirveye taşıyacağız.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Kolay kolay kızdıramazsınız ha. Öyle de bir özelliği var” sözleriyle göndermede bulunan Erdoğan, muhalefetin TSK’nin birlikte hareket ettiği ÖSO’yu eleştirmesine tepki göstererek de, “ÖSO’daki kerdeşlerimize iftiralar atarak Zeytin Dalı Harekatı’nın başarısını gölgelemek istediler. Bunlar PYD/YPG’ye verdikleri desteği ÖSO’ya vermediler” dedi.

Erdoğan, “Beğenmedikleri ÖSO Zeytin Dalı Harekatı’nda 302 şehit verdi” diye konuştu.

“6 sıfırı attık, 1 milyonluk tuvalet 1 liraya düştü”

Konuşmasında ayrıca 2005 yılında Türk Lirası’ndan 6 sıfır atılmasını da gündemleştiren Erdoğan, “Tuvalete 1 milyon liraya gidiyorduk, nasıldı o günler. 6 sıfırı attık, 1 milyonluk tuvalet 1 liraya düştü” diye konuştu.

Previous post
Yüksekdağ ve Otlu'dan kadınlara mesaj
Next post
Epilepsi hastası çocuğu cinsel istismara maruz bırakan erkek serbest bırakıldı