Ana SayfaToplumsal CinsiyetEda Demirci ve İsmail Küçükkaya uzaklaştırma kararı çıkarttı

Eda Demirci ve İsmail Küçükkaya uzaklaştırma kararı çıkarttı

HABER MERKEZİ – Eda Demirci, bir süre önce boşandığı Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya’nın kendisini fiziksel ve psikolojik şiddete maruz bıraktığını söylemişti. Demirci ve Küçükkaya, birbirlerine karşı 2 aylık uzaklaştırma kararı çıkarttı.

İstanbul’da yaşayan Eda Demirci, 6 ay önce boşandığı Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya’nın evliliği süresince kendisini şiddete maruz bıraktığını anlatmıştı.

Demirci, Küçükkaya hakkında İstanbul 1. Aile Mahkemesi’nden 2 aylık uzaklaştırma kararı çıkardı.

Demirci adına konuşan avukat Ahmet Çetinkaya, İsmail Küçükkaya ve vekillerinin basın organları ve sosyal medya aracılığıyla asılsız ve meslek etiğine aykırı açıklamalar yaptığını belirterek “Taraflar arasında gerçekleştirilen anlaşmalı boşanma protokolü gereği müvekkilimiz Eda Demirci’ye düğün takıları karşılığında yapılan (550 bin TL) ödeme ön plana çıkarılarak deyim yerindeyse şiddete değer biçilmeye çalışılıyor” dedi.

Çetinkaya, Küçükkaya’nın, kadına basına verdiği demeçlerin ardından bazı yakınları ile iletişime geçtiğini belirterek şunları söyledi:

“Sayın Küçükkaya, eski eşi Demirci’nin yakınlarına şiddet mağduriyetine ilişkin açıklamalarına devam etmemesi için telkinde bulunmuş, müvekkilimiz üzerinde psikolojik baskı kurmaya çalışmıştır. Küçükkaya’yı tüm şiddet mağduru kadınlar nezdinde müvekkilimiz Eda Demirci’den özür dilemeye davet ediyoruz.”

Küçükkaya da avukatı Kezban Hatemi aracılığıyla eski eşi Eda Demirci için 4 gün önce İstanbul 1. Aile Mahkemesi’nden 2 aylık uzaklaştırma kararı çıkartmıştı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Gazeteci Oruç ve beş kişinin iddianamesi kabul edildi
Sonraki Haber
İntihar değil cinayet: Ebru Erdem'i 9. kattan iten Serdar Taş'a iki kez müebbet istemi