Ana SayfaGüncelErdoğan’dan Boğaziçililere: Öğrenci misiniz, terörist misiniz?

Erdoğan’dan Boğaziçililere: Öğrenci misiniz, terörist misiniz?

HABER MERKEZİ – Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerini hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siz öğrenci misiniz, yoksa siz rektörün odasını basmaya kalkışan terörist misiniz?” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin, Bilecik, Çankırı, Antep ve Iğdır 7’nci Olağan il kongrelerine, partisinin genel merkezinden canlı bağlantıyla katıldı.

Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi’ne Melih Bulu’nun rektör olarak atanmasına karşı öğrenciler tarafından sürdürülen direnişi hedef aldı.

Öğrencilere ‘terörist’ diyen Erdoğan, “Siz öğrenci misiniz, yoksa rektörün odasını basmaya kalkışan, orayı işgale kalkışan terörist misiniz? Buna fırsat vermeyeceğiz, gereği neyse yapmaya devam edeceğiz. Artık bu ülke Taksim’deki bir Gezi olayını yaşamayacak, yaşatmayacaktır” dedi.

Erdoğan ayrıca “Cudi’de Gabar’da Tendürek’te teröristlere nasıl oraları mezar ettiysek, nasıl inlerine girdiysek, bundan sonra da her yerde aynı şekilde buna devam edeceğiz” sözleriyle tehditte bulundu.

CHP’nin eylemlere destek verdiğini iddia eden Erdoğan, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek şunları söyledi:

Bay Kemal sen terörist arkadaşlarınla devam edeceksen buyur o yola devam et. LGBT yok böyle bir şey. Bu ülke millidir, manevidir. Türkiye terörle mücadele ederken teröristlerin yanında yer almasalar yeter. Önce kendi içlerinde taciz, tecavüzden arındırılmış bir parti olsalar yeter.




Önceki Haber
TBMM Anayasa Mahkemesi’ne rest çekti
Sonraki Haber
Özgür Gündem davası: Dayanışma suç değildir