Ana SayfaGüncel‘Tam kapanma’ öncesi İstanbul’dan kaçış yoğunluğu

‘Tam kapanma’ öncesi İstanbul’dan kaçış yoğunluğu

HABER MERKEZİ – 29 Nisan Perşembe akşamı başlayacak ‘tam kapanma’ öncesi İstanbul dışına çıkmak isteyen çok sayıda kişi otogara akın etti.

Dünkü Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin ardından AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan “tam kapanma” kararının ardından İstanbul’da otogarda yoğunluk başladı.

‘Tam kapanma’nın başlayacağı 29 Nisan öncesi İstanbul dışına çıkmak isteyen çok sayıda kişi otogarlara akın ediyor.

Otobüs firmaları ise bilet satış sistemlerinin kilitlendiğini belirtti.

DHA’ya konuşan bir otobüs firması yetkilisi Salim Tay, “Burası hareketli sabahtan beri. Önceki zamanlara göre bayağı bir hareketli. Bayram havası gibi. Karar çıktı millet kaçmaya başladı” diye konuştu.

11 yıldır özel bir firmada otobüs şoförlüğü yapan Taner Ergin ise “Çoğu zaten internet üzerinden alıyor biletlerini. Dün akşam kararın ardından otogar bu halde görüyorsunuz kalabalığı. Herkes bilet arıyor. Çoğu firmalarda zaten yer kalmadı. Tükendi biletler. Site kitlendi. Kaçış başladı diyelim” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği ‘tam kapanma’ konulu genelgede, ‘tam kapanma’nın 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren ülke genelini kapsayacak şekilde başlayacağı, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00’a kadar uygulanacağı belirtilmişti.

  'Tam kapanma'nın detayları belli oldu

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Buldan: Kobani Davası hükmün önceden verildiği AKP davasıdır
Sonraki Haber
Mevcut en güncel haber.